9 Da kalan Bne9. sınıfa geçtim bu sene şehrimin en iyi fen lisesinde okuyorum takdir almak için nasıl çalışmam gerek ? kaynak önerileriniz var mı ?
Her konudan elinde bir tane konu anlatımlı kitap en az bir tane de test kitabı olsun.9. sınıfa geçtim bu sene şehrimin en iyi fen lisesinde okuyorum takdir almak için nasıl çalışmam gerek ? kaynak önerileriniz var mı ?
10.sınıf aşırı zor geliyor beynim durmuş durumda bu 3 gündür okula gidiyorum hiç bir şey anlamıyorum hayat zevkim kalmadı9 Da kalan Bne
10. sınıf bana da zor gelmişti zamanında, lisedeki en düşük karne notum o yıla ait.10.sınıf aşırı zor geliyor beynim durmuş durumda bu 3 gündür okula gidiyorum hiç bir şey anlamıyorum hayat zevkim kalmadı
Maşallah10.sınıf aşırı zor geliyor beynim durmuş durumda bu 3 gündür okula gidiyorum hiç bir şey anlamıyorum hayat zevkim kalmadı
Hocam 9 senedir inanın çok başarılıyım 10.sinifa geçtim aşırı bir hantallık var üstümde konuları anlamıyorum eve gelince ders çalışma istediğim yok bir de fen olduğu için çok zorluyorlar ne yapacağım bilmiyorum valla10. sınıf bana da zor gelmişti zamanında, lisedeki en düşük karne notum o yıla ait.
benim diğer sınıflardaki notlarım bu kadar yüksek değil 97 falan diğer seneler ödev dışında hiç test çözmüyordum lgs de 0.35 e girdim önerilerin neler10.sınıf aşırı zor geliyor beynim durmuş durumda bu 3 gündür okula gidiyorum hiç bir şey anlamıyorum hayat zevkim kalmadı
Hocam aşırı zor geliyor hiç bir şey anlamıyorum neden böyle oldum anlamis değilimMaşallah
Hocam bu ortalamalarla zor gelmemesi gerekiyor
harbi mi bak bunu bilmiyordumortalaman 85 plus olunca
Hocam aynı durumdayız aslındaHocam aşırı zor geliyor hiç bir şey anlamıyorum neden böyle oldum anlamis değilim
Helal olsun öncelikle çok iyi yapmışsın ben %3`e girmiştim. İlk olarak konuları anlamak çok önemli gerekirse geceleri geç yat o konuları anla ardından zor yayıncılıklardan test kitabı al her dersten 3 tane olsun zaten LGS puanın da çok iyi başaracağını düşünüyorum. Kolay gelsinbenim diğer sınıflardaki notlarım bu kadar yüksek değil 97 falan diğer seneler ödev dışında hiç test çözmüyordum lgs de 0.35 e girdim önerilerin neler