90×40 mouse pad (lütfen artık bakın)

Reaksiyon skoru
71
Bütçe
150
Artık ne olur bakın ne olur Valorant oynuyorum 150 tl (max 10 tl fazla olmaz 2-3 tl aşabilir :D)50control50speed gibi olursa iyi olur headshot atıyorum çoğunlukla hem hızlı hem kontrollü gitse iyi olur yani %50ye%50 olursa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde 90x40 olsa iyi olur yada 90x30

Artık ne olur bakın ne olur Valorant oynuyorum 150 TL (max 10 TL fazla olmaz 2-3 TL aşabilir :D)50control50speed gibi olursa iyi olur headshot atıyorum çoğunlukla hem hızlı hem kontrollü gitse iyi olur yani %50ye%50 olursa iyi olur

Trendyola mousepad yaz al ordan 40 tl mis. Ben kullaniyorum. Alti ustu mousepad yani

Dediğin fiyata çok seçenek yok 150tlye porge bakabilirsin speed ama kontrol değil

speed ve kontrol istiyorsan klasse almalısın ama 180tl o

Hocam bir tık aşıyor zaten benim bütçem 100 tl idi ben çok zorlayıp 150 yaptım

Sadece controll olsa peki ?

Artık ne olur bakın ne olur Valorant oynuyorum 150 TL (max 10 TL fazla olmaz 2-3 TL aşabilir :D)50control50speed gibi olursa iyi olur headshot atıyorum çoğunlukla hem hızlı hem kontrollü gitse iyi olur yani %50ye%50 olursa iyi olur

hocam öyle bi bütçe vermişsiniz ki azıcık yukarı çıksak çok fark ediyor:D bu fiyatlarda gözünüze kestirdiğiniz ucuz bi mousepadi yapıştırın

Trendyola mousepad yaz al ordan 40 TL mis. Ben kullaniyorum. Alti ustu mousepad yani
Bnde baya önce a101den prinha mausped aldım hala kullanıyorum tek sorun mausu çok kullandığım yer biraz rengi açılmış gibi ama en son kefir dökülmüştü yıkandıktan sonra hala aynıysa ömrü 1yıl

35tlye

hocam hala arıyorum

aslında aimim iyi ama mouseyi döndürürken çok bekliyorum yani 70speed30controll olabilir

yada full speed

yada full controll

ama full controll varsa onu alırım

Uygunsuz davranış
hocam hala arıyorum

aslında aimim iyi ama mouseyi döndürürken çok bekliyorum yani 70speed30controll olabilir

yada full speed

yada full controll

ama full controll varsa onu alırım
O nasıl bütçe, IBAN gönder sana 30 TL atayım hayrım olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110