bildiğim kadarıyla sisteme bir zararı yok ancak yüksek cpu kullanımı cpu'nun oyunu oynatmakta zorlandığını gösteriyor herhangi bir fps drop falan yemiyorsanız sorun yok bence.Valorant oyununa girdigim zaman görev yöneticisini çalıştırıyorum cpu seviyem %90 %95 bazen %100 bile olabiliyor neden bu kadar fazla sisteme zarar verir mİ
gtx 1050 ti
ryzen 3 1200
8 gb ram
bazen fps drop yiyorum diğer türlü bilgisayarım filan yavaş değil yanibildiğim kadarıyla sisteme bir zararı yok ancak yüksek cpu kullanımı cpu'nun oyunu oynatmakta zorlandığını gösteriyor herhangi bir fps drop falan yemiyorsanız sorun yok bence.
büyük ihtimal işlemci darboğazı yaşıyorsunuz işlemci yükselterek sorunu çözebilirsiniz.bazen fps drop yiyorum diğer türlü bilgisayarım filan yavaş değil yani
O işlemci onu beslemesi lazımbüyük ihtimal işlemci darboğazı yaşıyorsunuz işlemci yükselterek sorunu çözebilirsiniz.
valla işlemciyle alakalı pek bilgim yok sadece anlattığı durum darboğaz gibi duruyor başka ne olabilir ki?O işlemci onu beslemesi lazım
1600af almayı deneyinvalla işlemciyle alakalı pek bilgim yok sadece anlattığı durum darboğaz gibi duruyor başka ne olabilir ki?
1600 af piyasada kalmadı fiyatlar yüksek.1600af almayı deneyin
Evet haklısınız geçen gün ben sattım sıfır yok 2600 veya 3500x düşünülebilir1600 af piyasada kalmadı fiyatlar yüksek.
Hayır sisteme zarar vermezValorant oyununa girdigim zaman görev yöneticisini çalıştırıyorum cpu seviyem %90 %95 bazen %100 bile olabiliyor neden bu kadar fazla sisteme zarar verir mİ
gtx 1050 ti
ryzen 3 1200
8 gb ram
2600 den kaçının render ve yayın yapma gibi bir işiniz yoksa oyuncuysanız kesinlikle 3500x çünki daha bugün 2600 den 3500x geçiş yaptım aradaki fark inanılmaz cs go da 100 fps fark ettirdi valoratta da 50 60 fps arttıEvet haklısınız geçen gün ben sattım sıfır yok 2600 veya 3500x düşünülebilir