90 günde AYT konuları bitermi =

Özgür değil burası.
Özgür olsa kurallar olmazdı .
Bıktık artık bu konulardan teknoloji forumu değil siyaset , aşk ve yok buna girer miyim şuna girer miyim konuları doldu.
Bunları sorucaksan git eğitimcilerin kullandığı forumları kullan bu forum teknoloji forumu.
Senin sorduğun rastgele bir günde neler olur acaba demek gibi.
Bilemeyiz kardeşim.
Çalış herkesin kapasitesi aynı değil bilemeyiz.
Dostum bu tavırların konuşma biçimin max 17-18 yaşında bir ergensin kızmıyorum sana bizde ergen olduk ama forumda eğitim alanı açılmış degil mi boşuna açılmadı bu bölüm insanlar tecrübeli insanlara bir şey danışıyor rahatsız oluyarsan girme bu kadar basit sayın ergen :D

Dostum bu tavırların konuşma biçimin max 17-18 yaşında bir ergensin kızmıyorum sana bizde ergen olduk ama forumda eğitim alanı açılmış degil mi boşuna açılmadı bu bölüm insanlar tecrübeli insanlara bir şey danışıyor rahatsız oluyarsan girme bu kadar basit sayın ergen :D
Eğitim konuları bu değil.
Eğitim konuları derslerle , konularla , eğitim materyalleri hakkında soru sormak için var senin kaç k'ya girebileceğini hesaplamak için değil.
Sana tavsiyem bu işlerden anlayan birine git bu forumda biz bilemeyiz.
Bu konuları kimse bilemez bunalr tahmin.
Aynı konu dışını her şeyi yazabileceğimiz bir yer sanmanız gibi bu dediğin de saçma.
Bu eğitimle alakası az bu bildiğin yarını sormak resmen.
Eğitim konusunda bilemediğin soruları sorarsın , Konuları sorarsın , materyalleri sorarsın ama senin bu soruların içni veya kaç k girilir sorularınız için dğeil.
Ayrıca yaşım 17 ve lafımın arkasındayım.
Eğer halen yaşa bakıp yargılıyorsan forumda bizden büyük olup bize bilgi öğretmek yerine bizi sinir boşaltma aracına döndürenleri de gördük.
Yaşa baksaydı forumun %90'ı kasnser olurdu.
Senin düşünme biçimin hasta.

Eğitim konuları bu değil.
Eğitim konuları derslerle , konularla , eğitim materyalleri hakkında soru sormak için var senin kaç k'ya girebileceğini hesaplamak için değil.
Sana tavsiyem bu işlerden anlayan birine git bu forumda biz bilemeyiz.
Bu konuları kimse bilemez bunalr tahmin.
Aynı konu dışını her şeyi yazabileceğimiz bir yer sanmanız gibi bu dediğin de saçma.
Bu eğitimle alakası az bu bildiğin yarını sormak resmen.
Eğitim konusunda bilemediğin soruları sorarsın , Konuları sorarsın , materyalleri sorarsın ama senin bu soruların içni veya kaç k girilir sorularınız için dğeil.
Ayrıca yaşım 17 ve lafımın arkasındayım.
Eğer halen yaşa bakıp yargılıyorsan forumda bizden büyük olup bize bilgi öğretmek yerine bizi sinir boşaltma aracına döndürenleri de gördük.
Yaşa baksaydı forumun %90'ı kasnser olurdu.
Senin düşünme biçimin hasta.
Dostum çok agresifsin insanlara karşı bak dediğim gibi 17 yaşında çıktın normal bunlar bu yaşta agresiflik daha sakin olumlu cevap verebilirsin insanlara sayın ergen dostum

Dostum çok agresifsin insanlara karşı bak dediğim gibi 17 yaşında çıktın normal bunlar bu yaşta agresiflik daha sakin olumlu cevap verebilirsin insanlara sayın ergen dostum
Vereyim.
Nerden bilebiliriz.
90 günde atom da parçalayabilirsin bir şey de yapamayabilirsin anlayabiliyor musun?
Bilemeyiz bunun cevabını.
O yüzden bu konuları açmayın çalışın.
Bunun için eğitim alıyor insanlar biz bilemeyiz.
90 günde çalış işte ne kadar bitirirsen kar şuan.
1-Bu konuyu burada açman mantıksız git eğitim forumlarında aç
2-Bu tür şeylerle uğraşan rehberlikler gibi yerlere danış.
Ayrıca sen halen siniri ergenliğe bağlıyorsun ya heh bu hastlaıklı düşünceni at aklından .
Ben nice adam gördüm abi diyeceğim adam bana doğru bu demek yerine sinir kustu.
Bunun yaşla değil yapıyla alakası var ve ben burada haklı bir sinirde bulundum.
Bilemeyiz ya bilemeyiz.
Burada durma gerçekten git çalış boşver olduğu kadar yap 1 dakika bile önemli.

Vereyim.
Nerden bilebiliriz.
90 günde atom da parçalayabilirsin bir şey de yapamayabilirsin anlayabiliyor musun?
Bilemeyiz bunun cevabını.
O yüzden bu konuları açmayın çalışın.
Bunun için eğitim alıyor insanlar biz bilemeyiz.
90 günde çalış işte ne kadar bitirirsen kar şuan.
1-Bu konuyu burada açman mantıksız git eğitim forumlarında aç
2-Bu tür şeylerle uğraşan rehberlikler gibi yerlere danış.
Ayrıca sen halen siniri ergenliğe bağlıyorsun ya heh bu hastlaıklı düşünceni at aklından .
Ben nice adam gördüm abi diyeceğim adam bana doğru bu demek yerine sinir kustu.
Bunun yaşla değil yapıyla alakası var ve ben burada haklı bir sinirde bulundum.
Bilemeyiz ya bilemeyiz.
Burada durma gerçekten git çalış boşver olduğu kadar yap 1 dakika bile önemli.
Dostum çıldırsında patlasanda insanlar açacak forum insanlara bu hakkı vermiş senin böyle hakkın yok ve sende gelip aynı şeyleri yazacaksın :D
1646774643791.png

Dostum çıldırsında patlasanda insanlar açacak forum insanlara bu hakkı vermiş senin böyle hakkın yok ve sende gelip aynı şeyleri yazacaksın :D
Alıntıyı görüntüle
Bu saçma emoji'yi atan çoooooook olgun arkadaşım.(!)
Hayatımda karşıma çıkmamanı ve kolaylıklar diliyorum.

Bu saçma emoji'yi atan çoooooook olgun arkadaşım.(!)
Hayatımda karşıma çıkmamanı ve kolaylıklar diliyorum.
güzel bir daha insanlara karışmayayı öğrendin sayın 17 yaşındaki ERGEN arkadaşım kendine iyi bak

Hayır sanki yetişmez desek çalışmayacaksınız. Yetişir abi yetişir. Sen yeter ki çalış. Şu ana kadar yapılmamışsa da sen yaparsın.

Merhabalar, öncelikle TYT sınavında başarılıyım +60 üzeri net geliyor denemelerde ve artıştayım. gel gelelim AYT'ye ayt de sıfırım pratiğim iyidir anlamada pek zorluk çekmem ama yapamıyorum işte ayt matematiği nasıl bir yol çizmemi önerirsiniz nerden baslamaliyim?
Hocam çalışırsanız bitirirsiniz ama şuanda zaman kaybediyorsunuz

Geri