Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Ben genelde Optimum Nutritiom yada big joy kingsize suplemmentler alıyorum benim favori markalarımhangi marka önerirsin bir de dediğim mantıklı mı?
Ben genelde Optimum Nutritiom yada big joy kingsize suplemmentler alıyorum benim favori markalarımhangi marka önerirsin bir de dediğim mantıklı mı?
60 tane yumurta yerim daha worth olur içeriğine güvendiğim bir marka değil ayrıca900gramın yarısı protrinse 450 gram eder 450 gram protein 300tl deger miki
glisin e gliserin yazmışımbildiğim kadarıyla bu gibi tozların proteini yüksek olsun diye gliserin oranı çok fazla oluyor
kendimi açıklayamadım cok sacma soyledim ama buna yakındı
Alınmaz ecoymusKutay Yanığın sponsor markası kullanmıstım gayet güzeldi rastgele gezinirken buldum
![]()
GRIZZONE Grızzy Whey Proteın 900 gram 30 Servis ( Antep Fıstığı Serisi )Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GRIZZONE Grızzy Whey Proteın 900 gram 30 Servis ( Antep Fıstığı Serisi ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
GRIZZONE Grızzy Whey Proteın 900 gr 30 Servis ( Çikolata & Kurabiye Serisi ) - Fiyatı, Yorumları
GRIZZONE Grızzy Whey Proteın 900 gr 30 Servis ( Çikolata & Kurabiye Serisi ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
GRIZZONE Grızzy Whey Protein 900 gram 30 Servis ( Dubai Çikolatası Serisi ) - Fiyatı, Yorumları
GRIZZONE Grızzy Whey Protein 900 gram 30 Servis ( Dubai Çikolatası Serisi ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
buda gainer
![]()
GRIZZONE Mass Ganer - Kilo Almaya Yardımcı Proteinli Karbonhidrat Tozu 750 gr ( Çikolata - Muz ) - Fiyatı, Yorumları
GRIZZONE Mass Ganer - Kilo Almaya Yardımcı Proteinli Karbonhidrat Tozu 750 gr ( Çikolata - Muz ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
30 gramda 11 gram protein varmış900gramın yarısı protrinse 450 gram eder 450 gram protein 300tl deger miki
bu marka iyi hocam ama bu baya ecoymus 100 graminda 45 gram protein var o yuzden ucuztrendyoldaki un satan markalardan daha guvenılebilir
özellik koymamış açıklamada vitamin vitamin anlatıyor ne anlatıyor bu glisin falan göstermek istemiyor bildiğihttps://www.n11.com/urun/high-nutri...rotein-shaker-42868505?magaza=supplementmarkt bu daha mantıklı değil mi?
özellik koymamış açıklamada vitamin vitamin anlatıyor ne anlatıyor bu glisin falan göstermek istemiyor bildiği almayın şunu