Neler Yeni

900 TL OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

NAHila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alihan Demirci
Bütçe
900
Öncelikle merhaba,
900TL param var eski kulaklığım bozulduğu için(tek taraftan ses geliyor) yeni bir kulaklık alma gereksinimi duydum.
HyperX Clloud II veya HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum kullanmış olan veya kullanan varsa nasıl bu iki kulaklık. Alpha'dan ses kartı çıkmıyor diye biliyorum ekran kartım MSI x370 gaming plus kendi ses kartı(Realtek® ALC892 codec) Alpha'yı düzgün çalıştırır mı? Çalıştırmaz ise Cloud II almayı planlıyorum.
Cloud II'yi 2-3 kez deneme fırsatım oldu gayet konforlu bence siz ne düşünüyorsunuz alınır mı?
BAŞKA ÖNERİLERE AÇIĞIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Cloud 2 alınır

Flamesa

80+ Silver

NAHila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alihan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Razer BlackShark V2 modelini diğer konularda da gördüm fakat hoşuma gitmedi açıkçası ama sağolun.

Blackshark V2 kullanıyorum, memnunum ve öneririm. Hoşunuza gitmediyse alternatifleri var tabii ki.

Ses kartınıza güveniyorsanız:

Cloud 2 artık eskidi. Ben bu bütçe bandında alınabilir olduğunu düşünmüyorum. Ses kartınız iyise Alpha modeline göz atabilirsiniz.

NAHila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alihan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blackshark V2 kullanıyorum, memnunum ve öneririm. Hoşunuza gitmediyse alternatifleri var tabii ki.

Ses kartınıza güveniyorsanız:

Cloud 2 artık eskidi. Ben bu bütçe bandında alınabilir olduğunu düşünmüyorum. Ses kartınız iyise Alpha modeline göz atabilirsiniz.
Açıkçası ses kartımın sınırlarını bilmiyorum bile msi'ın sitesinden baktığımda (Realtek® ALC892 codec) olduğunu gördüm güvenebilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,634
Üyeler
166,412
Son üye
user0
Top Bottom