Hasan344
80+ Gold
Orası doğru ama riske değer kartlar bence. Fiyatlarına göre performansları taş gibi.O serilerin de temizini bulmak biraz zor
Orası doğru ama riske değer kartlar bence. Fiyatlarına göre performansları taş gibi.O serilerin de temizini bulmak biraz zor
Ben DDR3 versiyonu var diye biliyorumGT 1030un ddr4 bellekli bir versiyonu var cidden, ddr5 dediği şey GDDR5 o doğru
rx570 gtx1650s'e yakın bir kart gerçekten hem ucuz hem kaliteli fakat temizini bulmak zorOrası doğru ama riske değer kartlar bence. Fiyatlarına göre performansları taş gibi.
Bakımlı ve serin çalışan modeller illaki düşüyor. Ben etrafımdaki çok kişiye aldırdım bu kartlardan. Şimdiye kadar sorun yaşayan olmadı.rx570 gtx1650s'e yakın bir kart gerçekten hem ucuz hem kaliteli fakat temizini bulmak zor
arkadaşımda var darlıyorum ama satmıyorBakımlı ve serin çalışan modeller illaki düşüyor. Ben etrafımdaki çok kişiye aldırdım bu kartlardan. Şimdiye kadar sorun yaşayan olmadı.
Rx 460 olabilir mesela hocam onu düşünebilirimattığınız kartın p siyah yerin adı neydi unttum ama kartın koşesi vurulmuş şuanlık çalışsa bile ilerde sorun yaratabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...msi-rx460-2g-oc-model-rx-460-1109335045/detay bunu alabilirsin mesela
rx470 olur bulursan tabi ucuza alabilirsin ama dikkat et yorgun kart almaRx 460 olabilir mesela hocam onu düşünebilirim
Genellikle mining için kullanıldıkları için ucuza satıyorlar o yüzden biraz temkinliyim malatyada bulabilirsem elden alicam bulamazsam param güvende ye yönelmek zorundayım ne kadar güvenmesemderx470 olur bulursan tabi ucuza alabilirsin ama dikkat et yorgun kart alma
bulursun inşallah bende arıyorum.Genellikle mining için kullanıldıkları için ucuza satıyorlar o yüzden biraz temkinliyim malatyada bulabilirsem elden alicam bulamazsam param güvende ye yönelmek zorundayım ne kadar güvenmesemde
Param güvende ile alırsan kart geldiğinde test edersin sorunu varmı bakarsın yoksa onaularsin eğer varsa kartı geri yollarsin paranida iade ederlerGenellikle mining için kullanıldıkları için ucuza satıyorlar o yüzden biraz temkinliyim malatyada bulabilirsem elden alicam bulamazsam param güvende ye yönelmek zorundayım ne kadar güvenmesemde
Ets2 oynatır hocam forza kac oynamayı dusunuyorsunuz900 TL ye gt 1030 buldum başka ekran kartı onermeyin oturduğum şehirde (malatya)
Diğer ekran kartlarına fazla para istiyorlar
Şehir dışından almayada güvenmiyorum
Gt 1030 fx 6300 ile uyumlu çalışıp valo ets2 cs forza oynatirmi bana ?
144p kaliteyle oynatır herhalde YouTube testlerinde çok hikaye temalı aksiyon temalı falan oyun oynatmasını gördüm ama girdim 10fpsİkinci el buldum ama sıfırdan düşünebilirim rx 570 alırsam eger onun gücünü karşılayacak bir en az 500w ek güç girişli psu da almam gerek bunların hepsini karşılayacak hem butcem yok hemde o kadar güçlü bir kartı besleyecek bir işlemciye ihtiyaç olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl forza oynatmaz hocam youtubede testleri var
Forza 4Ets2 oynatır hocam forza kac oynamayı dusunuyorsunuz
Hocam hikaye oyunları zaten grafik ister onun için bise diyemem ama 144 değilde en kötü 720 de oynatır144p kaliteyle oynatır herhalde YouTube testlerinde çok hikaye temalı aksiyon temalı falan oyun oynatmasını gördüm ama girdim 10fps