Receb İvedik
80+ Bronze
Dostum kulaküstü düşünürmüsün ?
ikisini eline alıp karşılaştırdın mı çok emin konuştun da . ben enes özen diye bir adam var youtubede onu izledim bütün kulaklıkları elden geçirmiş test yapmış en son videolarından biri de en iyi 7 kulaklık orada ht05 var redminin bir kulaklığı bile yok. redmi buds 3 pro ve 4 elinde mevcut olmasına rağmen. bir de ispanyol bir youtube kanalında karşılaştırma var redmi buds4 daha iyi 3 prodan. dün bulmuştum. alacaksan onu al.Bende aksine buds 3 proyu daha iyi buluyorum. Daha iyi dinamik sürücüler, daha iyi anc performansı, çift cihaz desteği, kablosuz şarj, ve inci tipi cool tarzı hoş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ht-05 almak parayı çöpe atmak gibi geliyor. Ses kalitesinde basslar ve tizler çok yetersiz. Ha ses çıkarsın yeter diyorsanız ht 05 iyidir.
transparan özelliği çok öenmli benim için bir de mikrofon kalabalıkta dışarda nasıl bilgi verebilir misinEnes Özen youtube kanalına bakın.
Transparan modu kulağınla nasıl duyuyorsan o derecede duyma sağlıyor. Kulaklık var yok farkı yok. Mikrofon da gayet iyi dışarıda falan gürültüyü de engelliyor sesin karşı tarafa iyi gitmesini de sağlıyor.transparan özelliği çok öenmli benim için bir de mikrofon kalabalıkta dışarda nasıl bilgi verebilir misin
?
üstte arkadaş baya gömdü de anlamadım . ben 2 gündür internetten araştırıyorum bundan iyisi yokgibi 1000tlaaltı öyle gördüm yani varsada transparan yok bana o lazım bir de micleri kötü hepTransparan modu kulağınla nasıl duyuyorsan o derecede duyma sağlıyor. Kulaklık var yok farkı yok. Mikrofon da gayet iyi dışarıda falan gürültüyü de engelliyor sesin karşı tarafa iyi gitmesini de sağlıyor.
Kim gömmüş? Ben 6 aydan fazladır kullanıyorum gerek şeffaflık olsun gerek ANC olsun gerek ses profili/yüksekliği olsun fiyatına göre alınabilecek en iyisi. Uygulama desteği de var. Uygulaması biraz dandik ama işte kullanmasını öğrenince o da sorun olmuyor. Şeffaflık modu seviyeleri var işte en sona alınca normal duyma seviyesinde duyma sağlıyor. Yazılım güncellemesi verdiler. Keşke o güncellemeyi vermeselerdi çünkü güncelleme öncesi şeffaflık efsaneydi. Bildiğin duyma cihazıydı yani. Biri sessiz konuşsa o sesi yüksek hassasiyette duymayı sağlıyordu. QCY ekibine kaç kere dedim geri getirin önceki halini diye. Bahane olarak kulaklık ciyaklama yapıyor deyip güncelleme yapmışlar. E şimdi de yapıyor o ciyaklama. Ciyaklama dedikleri de hani mikrofonu hoparlöre yaklaştırınca yüksek seste bir ses çıkar ya rahatsız edici ha işte o mantıkta ufak bir ses çıkıyordu. Sırf bu yüzden güzelim duyma hassasiyetini düşürdüler. Güncellemeyi yapmasaydım keşke. Güncelleme açıklamasına yazmıyorlar ki şu şu değişti diye. Şu an V3.0.1 sürümü mevcut. Yeni satılanlar da öyle. Önceden benim dediğim V2.0.2 sürümü vardı en iyi sürümdü. Keşke bulabilsem de V2.0.2li sürümden alabilsem yeniden.üstte arkadaş baya gömdü de anlamadım . ben 2 gündür internetten araştırıyorum bundan iyisi yokgibi 1000tlaaltı öyle gördüm yani varsada transparan yok bana o lazım bir de micleri kötü hep
Uzun suredi kullaniyorum dusta kullanim suya dayaniklilik pasif gurultu engellemesi falan cok iyi calisiyor. Anker r100 aldim simdi piano black yapida oldugundan kulagimdan dusuyor. 97 de bu bass kalitesi yok ama sesi daha iyiydi bence.Kulaklık alacağım. Hangisini tercih etmeliyim ? Takip eden yurt dışında izleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bütçem 900₺ Başka kulaklık da önerebilirsiniz.
İnşallah bana v2. Gelir laKim gömmüş? Ben 6 aydan fazladır kullanıyorum gerek şeffaflık olsun gerek ANC olsun gerek ses profili/yüksekliği olsun fiyatına göre alınabilecek en iyisi. Uygulama desteği de var. Uygulaması biraz dandik ama işte kullanmasını öğrenince o da sorun olmuyor. Şeffaflık modu seviyeleri var işte en sona alınca normal duyma seviyesinde duyma sağlıyor. Yazılım güncellemesi verdiler. Keşke o güncellemeyi vermeselerdi çünkü güncelleme öncesi şeffaflık efsaneydi. Bildiğin duyma cihazıydı yani. Biri sessiz konuşsa o sesi yüksek hassasiyette duymayı sağlıyordu. QCY ekibine kaç kere dedim geri getirin önceki halini diye. Bahane olarak kulaklık ciyaklama yapıyor deyip güncelleme yapmışlar. E şimdi de yapıyor o ciyaklama. Ciyaklama dedikleri de hani mikrofonu hoparlöre yaklaştırınca yüksek seste bir ses çıkar ya rahatsız edici ha işte o mantıkta ufak bir ses çıkıyordu. Sırf bu yüzden güzelim duyma hassasiyetini düşürdüler. Güncellemeyi yapmasaydım keşke. Güncelleme açıklamasına yazmıyorlar ki şu şu değişti diye. Şu an V3.0.1 sürümü mevcut. Yeni satılanlar da öyle. Önceden benim dediğim V2.0.2 sürümü vardı en iyi sürümdü. Keşke bulabilsem de V2.0.2li sürümden alabilsem yeniden.
Şu an V2.0.2 yok maalesef. Yeni ürünlerim hepsi V3.0.1İnşallah bana v2. Gelir la
Çünkü aynı klasmanda olmazlar. Ve redmi buds 3 pro 1,5 sene öncenin kulaklığı.ht05 var redminin bir kulaklığı bile yok
Buds 4 te çift cihaz özelliği yok ve basslar dengesiz. Alırsam buds 4 pro alırım ama piyasada yok bulamadım. Alacaaktım.ispanyol bir youtube kanalında karşılaştırma var redmi buds4 daha iyi 3 prodan.
Moondrop kullanıyorum baya güzel ama Kablosuz olması ve ANC aşırı önemli benim için.Moondrop LAN
Çünkü aynı klasmanda olmazlar. Ve redmi buds 3 pro 1,5 sene öncenin kulaklığı.
Buds 4 te çift cihaz özelliği yok ve basslar dengesiz. Alırsam buds 4 pro alırım ama piyasada yok bulamadım. Alacaaktım.
Moondrop kullanıyorum baya güzel ama Kablosuz olması ve ANC aşırı önemli benim için.
kanka arada 200 TL fark var ne anlatıyon ? her türlü aynı klansmandalar ve daha kötü niye fanboyluk yapıyon buds 4 pro da stokta var her yerde
Fanboyluk yapmıyorum. Buds 4 Pronun değeri 1400₺ , ama şuan 2000 den satılıyor. Ondan bahsediyorum. Piyasayı biraz öğrenmen lazım.Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()