Neler Yeni

Yardım 900₺ TWS önerisi / Redmi Buds 3 Pro vs Buds 4 (pro olmayan)

Receb İvedik

80+ Bronze
Dostum kulaküstü düşünürmüsün ?

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Bende aksine buds 3 proyu daha iyi buluyorum. Daha iyi dinamik sürücüler, daha iyi anc performansı, çift cihaz desteği, kablosuz şarj, ve inci tipi cool tarzı hoş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ht-05 almak parayı çöpe atmak gibi geliyor. Ses kalitesinde basslar ve tizler çok yetersiz. Ha ses çıkarsın yeter diyorsanız ht 05 iyidir.
ikisini eline alıp karşılaştırdın mı çok emin konuştun da . ben enes özen diye bir adam var youtubede onu izledim bütün kulaklıkları elden geçirmiş test yapmış en son videolarından biri de en iyi 7 kulaklık orada ht05 var redminin bir kulaklığı bile yok. redmi buds 3 pro ve 4 elinde mevcut olmasına rağmen. bir de ispanyol bir youtube kanalında karşılaştırma var redmi buds4 daha iyi 3 prodan. dün bulmuştum. alacaksan onu al.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
transparan özelliği çok öenmli benim için bir de mikrofon kalabalıkta dışarda nasıl bilgi verebilir misin
?
Transparan modu kulağınla nasıl duyuyorsan o derecede duyma sağlıyor. Kulaklık var yok farkı yok. Mikrofon da gayet iyi dışarıda falan gürültüyü de engelliyor sesin karşı tarafa iyi gitmesini de sağlıyor.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Transparan modu kulağınla nasıl duyuyorsan o derecede duyma sağlıyor. Kulaklık var yok farkı yok. Mikrofon da gayet iyi dışarıda falan gürültüyü de engelliyor sesin karşı tarafa iyi gitmesini de sağlıyor.
üstte arkadaş baya gömdü de anlamadım . ben 2 gündür internetten araştırıyorum bundan iyisi yokgibi 1000tlaaltı öyle gördüm yani varsada transparan yok bana o lazım bir de micleri kötü hep

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
üstte arkadaş baya gömdü de anlamadım . ben 2 gündür internetten araştırıyorum bundan iyisi yokgibi 1000tlaaltı öyle gördüm yani varsada transparan yok bana o lazım bir de micleri kötü hep
Kim gömmüş? Ben 6 aydan fazladır kullanıyorum gerek şeffaflık olsun gerek ANC olsun gerek ses profili/yüksekliği olsun fiyatına göre alınabilecek en iyisi. Uygulama desteği de var. Uygulaması biraz dandik ama işte kullanmasını öğrenince o da sorun olmuyor. Şeffaflık modu seviyeleri var işte en sona alınca normal duyma seviyesinde duyma sağlıyor. Yazılım güncellemesi verdiler. Keşke o güncellemeyi vermeselerdi çünkü güncelleme öncesi şeffaflık efsaneydi. Bildiğin duyma cihazıydı yani. Biri sessiz konuşsa o sesi yüksek hassasiyette duymayı sağlıyordu. QCY ekibine kaç kere dedim geri getirin önceki halini diye. Bahane olarak kulaklık ciyaklama yapıyor deyip güncelleme yapmışlar. E şimdi de yapıyor o ciyaklama. Ciyaklama dedikleri de hani mikrofonu hoparlöre yaklaştırınca yüksek seste bir ses çıkar ya rahatsız edici ha işte o mantıkta ufak bir ses çıkıyordu. Sırf bu yüzden güzelim duyma hassasiyetini düşürdüler. Güncellemeyi yapmasaydım keşke. Güncelleme açıklamasına yazmıyorlar ki şu şu değişti diye. Şu an V3.0.1 sürümü mevcut. Yeni satılanlar da öyle. Önceden benim dediğim V2.0.2 sürümü vardı en iyi sürümdü. Keşke bulabilsem de V2.0.2li sürümden alabilsem yeniden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hakan Kert
Kulaklık alacağım. Hangisini tercih etmeliyim ? Takip eden yurt dışında izleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Bütçem 900₺ Başka kulaklık da önerebilirsiniz.
Uzun suredi kullaniyorum dusta kullanim suya dayaniklilik pasif gurultu engellemesi falan cok iyi calisiyor. Anker r100 aldim simdi piano black yapida oldugundan kulagimdan dusuyor. 97 de bu bass kalitesi yok ama sesi daha iyiydi bence.

Enco buds, Edifier x3 Pro, QCY Melobuds icin de guzel yorumlar okumustum.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Kim gömmüş? Ben 6 aydan fazladır kullanıyorum gerek şeffaflık olsun gerek ANC olsun gerek ses profili/yüksekliği olsun fiyatına göre alınabilecek en iyisi. Uygulama desteği de var. Uygulaması biraz dandik ama işte kullanmasını öğrenince o da sorun olmuyor. Şeffaflık modu seviyeleri var işte en sona alınca normal duyma seviyesinde duyma sağlıyor. Yazılım güncellemesi verdiler. Keşke o güncellemeyi vermeselerdi çünkü güncelleme öncesi şeffaflık efsaneydi. Bildiğin duyma cihazıydı yani. Biri sessiz konuşsa o sesi yüksek hassasiyette duymayı sağlıyordu. QCY ekibine kaç kere dedim geri getirin önceki halini diye. Bahane olarak kulaklık ciyaklama yapıyor deyip güncelleme yapmışlar. E şimdi de yapıyor o ciyaklama. Ciyaklama dedikleri de hani mikrofonu hoparlöre yaklaştırınca yüksek seste bir ses çıkar ya rahatsız edici ha işte o mantıkta ufak bir ses çıkıyordu. Sırf bu yüzden güzelim duyma hassasiyetini düşürdüler. Güncellemeyi yapmasaydım keşke. Güncelleme açıklamasına yazmıyorlar ki şu şu değişti diye. Şu an V3.0.1 sürümü mevcut. Yeni satılanlar da öyle. Önceden benim dediğim V2.0.2 sürümü vardı en iyi sürümdü. Keşke bulabilsem de V2.0.2li sürümden alabilsem yeniden.
İnşallah bana v2. Gelir la

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
İnşallah bana v2. Gelir la
Şu an V2.0.2 yok maalesef. Yeni ürünlerim hepsi V3.0.1
Ancak çok önceden alıp da güncelleme yapmayan birinden alırsanız V2.0.2 veya V2.0.x sürümlerinden biri olabilir.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
ht05 var redminin bir kulaklığı bile yok
Çünkü aynı klasmanda olmazlar. Ve redmi buds 3 pro 1,5 sene öncenin kulaklığı.

ispanyol bir youtube kanalında karşılaştırma var redmi buds4 daha iyi 3 prodan.
Buds 4 te çift cihaz özelliği yok ve basslar dengesiz. Alırsam buds 4 pro alırım ama piyasada yok bulamadım. Alacaaktım.

Moondrop kullanıyorum baya güzel ama Kablosuz olması ve ANC aşırı önemli benim için.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Bu durumda dediğim gibi galaxy buds 2 iyi bir seçim olur.
Tonlaması Moondrop modellerine yakın. Anc de oldukça iyi... sayılır; anc etkili olsa da pasif olarak sesi fazla kesmiyor ama bu galaxy buds özgü bir problem değil piyasadaki tüm tws'ler aynı.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Çünkü aynı klasmanda olmazlar. Ve redmi buds 3 pro 1,5 sene öncenin kulaklığı.

Buds 4 te çift cihaz özelliği yok ve basslar dengesiz. Alırsam buds 4 pro alırım ama piyasada yok bulamadım. Alacaaktım.

Moondrop kullanıyorum baya güzel ama Kablosuz olması ve ANC aşırı önemli benim için.

kanka arada 200 TL fark var ne anlatıyon ? her türlü aynı klansmandalar ve daha kötü niye fanboyluk yapıyon buds 4 pro da stokta var her yerde

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Fanboyluk yapmıyorum. Buds 4 Pronun değeri 1400₺ , ama şuan 2000 den satılıyor. Ondan bahsediyorum. Piyasayı biraz öğrenmen lazım.
HT-05 ve Buds 3 pro aynı klasmanda değiller düzgünce araştırabilirsin. Kalite farkı çok fazla.
200₺ fark var evet, 200₺ verip buds3 pro almak o yüzden çok fark ediyor.

Buds 4 e gelince de dediğim gibi buds 3 pro il özellik olarak yarışamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,714
Üyeler
168,026
Son üye
Wamp
Top Bottom