Biostar ama akakçe`den ayrı ayrı toplasak?biostar b450m dragon veya b450m-k var sence hangisi
birde bu sisteme ups alacak olsam nasıl bir ups almalıyım va'sı kaç olmalıAnakart kötü cidden evet, bu sisteme gidecek bir anakart değil.
hazır almak istiyorumBiostar ama akakçe`den ayrı ayrı toplasak?
B450MH daha iyi olur, ama bence yine böyle bir sisteme o anakart seçilmemeli.biostar b450m dragon veya b450m-k var sence hangisi
biostar b450mh diğerlerinden daha ucuz birdeB450MH daha iyi olur, ama bence yine böyle bir sisteme o anakart seçilmemeli.
Hazır satan yerlerin dandik anakart seçimlerinin olmasını hiç sevmiyorum, B450M-A PRO MAX ne yani, PRIME B450M-K ne yani.
Koy işte doğru düzgün anakart.
Düzgünü geçtim S2H bile yok.B450MH daha iyi olur, ama bence yine böyle bir sisteme o anakart seçilmemeli.
Hazır satan yerlerin dandik anakart seçimlerinin olmasını hiç sevmiyorum, B450M-A PRO MAX ne yani, PRIME B450M-K ne yani.
Evet? Daha iyi ama. Markadan dolayı ucuz oluyor o.biostar b450mh diğerlerinden daha ucuz birde
Aynen öyle.Düzgünü geçtim S2H bile yok.
Olur.bu sisteme ups almak istesem kaç va'lık bir ups almam gerekir 600va'lık yeterli olur mu?
olur bütçem 9000Olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana başka bir PC önereyim? hazır?
birde m2 ssd'yi biostar m700 yapayım mı?B450MH daha iyi olur, ama bence yine böyle bir sisteme o anakart seçilmemeli.
M700 iyi mi bilmiyorum dostum.birde m2 ssd'yi biostar m700 yapayım mı?
bunları yaptım birde kasayı dark guardian pro ve aerocool 750w vx plus yaptım 9382 tl oldu![]()
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
İşlemci 3600
Anakart S2H
RAM Xpg Gammix 8x2
Ekran Kartı Galax 2070Super WTF
SSD kingston a2000 500gb
yap fıstık gibi @crazyreign