Neler Yeni

9000 TL RTX GPU'lu Laptop Önerisi

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Hayır ölü pikselli geldi iadem kargo gidip gelmesi 2 hafta sürdü. Kulaktan dolma bilgilerle 1 kişinin çektiği videoyla bu labtop alınmaz diyemezsin. Bu herşeyde var itopyadan bi ekran kartı aldıgında veya başka bir şey aldıgında başka bir firmadan heryerde olabiliyor.
sende küçük bir istisnasın kötü diyenler de teknoloji şans işi kronik sorunlar filan olmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dlssden yararlanabilmek ve rt için en basit nedenler bunlar değil midir
kanka açıkçası dlss rtx in açığını kapatmak için yapılmış bir teknoloji gibi 1660ti da rtx de yok dlss de oy züden rtx şart değilse 1660ti gayet mantıklı şart diyosanda malesef bütçeni yükseltmelisin

Bence ana konuya dönmek bizim için daha yararlı olabilir demek istediğim başlığı monster iyi mi başlığına çevirmek yerine 9000 TL'ye iyi laptoplar başlığı olarak bırakmak daha mantıklı
bu monstercılara laf anlatamazsın

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
sende küçük bir istisnasın kötü diyenler de teknoloji şans işi kronik sorunlar filan olmazsa

kanka açıkçası dlss rtx in açığını kapatmak için yapılmış bir teknoloji gibi 1660ti da rtx de yok dlss de oy züden rtx şart değilse 1660ti gayet mantıklı şart diyosanda malesef bütçeni yükseltmelisin

bu monstercılara laf anlatamazsın
Çok haklısınız.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Monster kullanan biri olarak,teknik destekte sıkıntı cikarmadilar her türlü yardım ediyorlar, monster kalitesiz değil, sadece belirli modelleri ısınma sorunları var

Aliİmran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aliİmran
Tartışmayı bitirmek amacıyla yazıyorum teknoloji olasılığa bağlı biraz mevzu teknik servis oluyor eğer iyiyse teknik servisi o marka da iyidir diyebiliriz gtx 1660ti lı laptop linki atar mısınız bulamadım şu an aklımdaki monster abra a5 v16.6.3 16 gb ram ve 1650ti

Top Bottom