Yardım 9000 TL'ye Logitech G29 Alınır mı?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,252
Facebook’tan bi Arkadaş 1hafta kullanmış kutusuna kaldırmış bana yürüme mesafesi hemde gider denerim rahat olur
9750yazmış
Kaça kadar alınır? Faturayı birazdan bulup atarım dedi ortalama 1 yıl garantisi vardır tahminimce faturalı kutulu

Edit**
Görselleri ekliyorum video attı
9000e indi en son

Editt2
Çalıştığım yerden kredi kartını çok makul bi orandan çekip nakide çevirme şansım var arkadaşlar
Bu ürünü 10500tlye 12 taksit
Sıfırını 16.000tlye 12 taksit şeklinde alabilirim

Ekler

• IMG_3158.webp
    IMG_3158.webp
    57.5 KB · Hit: 29
  • IMG_3157.webp
    IMG_3157.webp
    43.3 KB · Hit: 25
  • IMG_3156.webp
    IMG_3156.webp
    63.4 KB · Hit: 23
  • IMG_3155.webp
    IMG_3155.webp
    52.6 KB · Hit: 25
  • IMG_3154.webp
    IMG_3154.webp
    61.9 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
Facebook’tan bi Arkadaş 1hafta kullanmış kutusuna kaldırmış bana yürüme mesafesi hemde gider denerim rahat olur
9750yazmış
Kaça kadar alınır? Faturayı birazdan bulup atarım dedi ortalama 1 yıl garantisi vardır tahminimce faturalı kutulu
vitesi dahil mi değil mi? ona bağlı olarak eğer varsa değer. yoksa da düşünülür ama alınabilir temizse

vitessiz temizse 9'a düşürmeye çalış olmadı 9500'a falan alınır
Hocam ben esasen kiralayacaktım forumdan arkadaşlar piyasa altına ürün bul al 2 3 ay kullan aldığın paraya sat dediler mantıklı geldi bu ürünü bu dediğim şekilde yapmak için kaça almalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fatura dükkanda muhtemelen diyor 10-12 ay varmış garanti

Hocam video attı adaptörde bile nokta çizik yok
al o zaman hocam. tabi pazarlıkla nereye kadar indirebilirsiniz bilemem ama bence bu fiyata alınır. ha bir de bu fiyata alıp 2 gün sonra köşeye atmayacaksanız. öyle yapacaksanız bir anlamı olmaz gidin monitör işlemci vs değiştirin daha iyi olur o zaman. tabi kullanırım diyorsanız güzel fiyat

9750yazmış
Kiralamanı öneririm 1 ay 1100 lira olması lazım

al o zaman hocam. tabi pazarlıkla nereye kadar indirebilirsiniz bilemem ama bence bu fiyata alınır. ha bir de bu fiyata alıp 2 gün sonra köşeye atmayacaksanız. öyle yapacaksanız bir anlamı olmaz gidin monitör işlemci vs değiştirin daha iyi olur o zaman. tabi kullanırım diyorsanız güzel fiyat
İşlemcim 7500f monitör 180hz yetiyor bana

9dan aşağı vermiyor

İşlemcim 7500f monitör 180hz yetiyor bana
o karta yeter tabi hocam. onu 5500 bile besler. ama bence sizin yaptığınız daha mantıklı. özellikle de şimdi direksiyon alırsanız direksiyonla oynanan çoğu oyun işlemci ağırlıklı. o zaman alın oynayacaksanız

Hocam bence çok mantıklı değil ya. Ben de yakın zamanda trendyoldan 6 taksitli 12500e aldım. 9 civarına falan düşerse iyi olur yoksa indirimlerde taksitli almak bana daha mantıklı geliyor.

o karta yeter tabi hocam. onu 5500 bile besler. ama bence sizin yaptığınız daha mantıklı. özellikle de şimdi direksiyon alırsanız direksiyonla oynanan çoğu oyun işlemci ağırlıklı. o zaman alın oynayacaksanız
Ben zaten öyle yoğun oyun oynayan biri değilim 6600bile bugüne kadar hep fazla geldi

9000e düştü
Hocam bence çok mantıklı değil ya. Ben de yakın zamanda trendyoldan 6 taksitli 12500e aldım. 9 civarına falan düşerse iyi olur yoksa indirimlerde taksitli almak bana daha mantıklı geliyor.

Geri