black friday yerine 11.11 bekleAçıkçası ben Monster Abra A5 V15.7.3’ü düşündüm. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Black friday dönemine kadar zam gelmeyeceğini umarak indirim beklemeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı?
Seçtiğin laptop o segmentin en iyisi.Açıkçası ben Monster Abra A5 V15.7.3’ü düşündüm. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Black friday dönemine kadar zam gelmeyeceğini umarak indirim beklemeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı?
panallerinde ışık sızması oluyor ama çok görmedim olsa bile birebir değişim hakkın var haberin olsunAçıkçası ben Monster Abra A5 V15.7.3’ü düşündüm. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Black friday dönemine kadar zam gelmeyeceğini umarak indirim beklemeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı?
yarın donanın arsıvı o butcede laptop atacak onu bekleAçıkçası ben Monster Abra A5 V15.7.3’ü düşündüm. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Black friday dönemine kadar zam gelmeyeceğini umarak indirim beklemeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı?
dell gamıng laptopyarın donanın arsıvı o butcede laptop atacak onu bekle
yarın donanın arsıvı o butcede laptop atacak onu bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
dell gamıng laptop
9 k verceksem o leptop 16 gblık olurBazı sitelerde şunu okudum. Kalite olarak düşük falan önermiyoruz yazmışlar. Bir de şu laptopu öneren olmuştu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
HP Pavilion 15-EC0003NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 512GB SSD Fiyatı
HP Pavilion 15-EC0003NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle bakacağım teşekkür ederim.
1660 ti olmasa her yönden çok iyi monster ona göre. Ama o çok kafamı karıştırdı.9 k verceksem o leptop 16 gblık olur
=)Bazı sitelerde şunu okudum. Kalite olarak düşük falan önermiyoruz yazmışlar. Bir de şu laptopu öneren olmuştu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
HP Pavilion 15-EC0003NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
yalnız o kart max q galiba ve çok ısınıyor diye biliyorum o laptopBazı sitelerde şunu okudum. Kalite olarak düşük falan önermiyoruz yazmışlar. Bir de şu laptopu öneren olmuştu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
dediğin laptop gayet iyi. alınablirAçıkçası ben Monster Abra A5 V15.7.3’ü düşündüm. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Black friday dönemine kadar zam gelmeyeceğini umarak indirim beklemeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı?
Bu laptopun performansı çok iyi gözüküyor ama ısınma sorunu yapar mı ki?Bu nasıldır peki? 60hz ama ekran kartı iyi sanki
Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
https://www.hepsiburada.com/dell-g5...bilgisayar-p-HBV00000VZ7N1?magaza=Hepsiburada