Neler Yeni

9000TL Laptop önerisi

Furkanozr

80+ Silver
Valla i5 7600U + 940MXli laptopu var arkadaşın kasıyor çok fazla, bir türlü çözüm bulamadık. O yüzden satıp başka bir laptop aldırıyorum. Huma V3.1 söylediğim oyunları kaldırmıyorsa ram yükseltmesi ile hiç uğraşmayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Humaya bakıyorum ama söylediğim oyunlarda sıkıntı çıkarır mı bana acaba?
Gta düşük ayarlarda oynatır 8gb daha ram eklersen cs go zaten oynatır

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Gta düşük ayarlarda oynatır 8gb daha ram eklersen cs go zaten oynatır
İki cihaz da oynatır.
Teşekkür ederim büyük ihtimalle aldıracağım arkadaşıma ayarlayabilirsek. Sizce daha düşer mi fiyatı yoksa bu fiyat çok mu iyi? Monsterin kendi sitesinde bu laptop 11.000TL galiba bu indirimli fiyat zaten. Bir sizce bu fiyata ikinci el garantisi bitmek üzere GTX1650li bir monster laptop mu almak mantıklı yoksa bu laptopu almak mı?

Furkanozr

80+ Silver
Teşekkür ederim büyük ihtimalle aldıracağım arkadaşıma ayarlayabilirsek. Sizce daha düşer mi fiyatı yoksa bu fiyat çok mu iyi? Monsterin kendi sitesinde bu laptop 11.000TL galiba bu indirimli fiyat zaten. Bir sizce bu fiyata ikinci el garantisi bitmek üzere GTX1650li bir monster laptop mu almak mantıklı yoksa bu laptopu almak mı?
Evet zaten indirime girmiş dahada düşmesi zor gibi cihazın diğer özellikleri zaten iyi 165 ips ekran metal (aliminyum )kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama 5500U bazen öne geçebiliyor oyunlarda haberiniz olsun

Son düzenleme:
Top Bottom