900TL kulaklık önerisi.

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,542
Önümüzdeki ay bir tane kulakdışı almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir değildir en ufak fikrim yok önerilerinizi bekliyorum. Bütçe biraz arttırabilirim.

Son düzenleme:
Önümüzdeki ay bir tane kulakdışı almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir değildir en ufak fikrim yok önerilerinizi bekliyorum. Bütçe biraz arttırabilirim.
kablolu mu ? kablosuz mu ? oyun için mi ? müzik için mi ? rgbli olması önemli mi ? ve kulak çevreleyen kulaklık istiyorsunuz ?

kablolu mu ? kablosuz mu ? oyun için mi ? müzik için mi ? rgbli olması önemli mi ? ve kulak çevreleyen kulaklık istiyorsunuz ?
Kablolu. Oyun için. RGB çok önemli değil ama güzel dursun isterim. Kulak çevreleyen olup olmaması önemli değil ama olursa fena olmaz.

asus tuf h3 var bende satmayı düşünüyorum fiyatı burdan yazmayayım reklam olmasın düşünürseniz özelden yazın

asus tuf h3 var bende satmayı düşünüyorum fiyatı burdan yazmayayım reklam olmasın düşünürseniz özelden yazın
İkinci el düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kalite ve uzun ömürlülük için bunu öneririm özellikleride yeterli fiyat segmentindeki çoğu kulaklıktan iyi
Hocam xpg ve gamenot'dan iyi midir? Onlara göre daha pahalı çünkü.

Geri