9060xt ve 5060ti (16gb)

Ege28104

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar ben Ege 14 yaşındayım bilgisayar toplama hakkında az çok bilgim var yaşıtlarıma göre yi olduğmu düşünüyorum bütün sistemm tamam bir tek ekran kartım kaldı onu da bu ikisi arasında kaldım amd redston diye bir teknoloji getiricekmiş nvidia tarafında mfg ye rakip falan olucakmış amd 2025in ortalarına doğru tarih vermişti ama eskiden yaptıkları gibi de tutturamadılar ben 2026nın ya ilk 4 ayı ya da ortasına doğru çıkarıcaklarını düşünüyorum 9060xt ile 5060ti karşılaştırmalarına bakılırsa fsr 4 sadece görüntü iyileştirmesi olmuş qualiti mod açılmazsa fps artmıyor 5060ti ile kas güçleri eşit denebilir 5060ti da video incemelerinde kayıttan dolayı mı bilemiyorum ama tlou 1 ve 2 de kasıyormuş gibi bir hissiyat var ama her videoda olmasada amd de fg açınca bazen o his kasma hissi var hangisini alıcağıma karar veremedim abdullah abinin videolarından izleyerek ilk hesabımı açtım umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler

Kullanıcı yorumları daha iyi olur kullanmayan arkadaşlar da tavsiye verebilir

paran varsa 5060ti yoksa 9060xt. ben amd öneririm

Merhabalar bütçen yetiyorsa 5060 ti 16gb almanı tavsiye ederim. Bütçen çok yoksa tabii ki de 9060 xt alınabilir.

canin cehenneme nvidia.

sonuna kadar 9060xt

5060 ti almak için 1 ay daha çalışmam lazım onu da ben çok istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba amd fanısın

Neden nvidianın canı cehenneme
O zaman 9060 xt çek. Sistemin diğer parçalarını da yazarmısın.

5060 ti almak için 1 ay daha çalışmam lazım onu da ben çok istemiyorum

Galiba amd fanısın

Neden nvidianın canı cehenneme
cok cektim :(

O zaman 9060 xt çek. Sistemin diğer parçalarını da yazarmısın.
7500f
Msı b650 gaming plus
8x2 t force vulkan 16gb ram ( biraz dandik ama bana çok etkisi olmayacak ramin )
Thermalright assasing king
Fsp hydro k 750wat psu

Ram işlemci - işlemci soğutucusu ve psu zaten bende vardı anakartı aldım ekran kartım eksik şimdi

Neler yaşasın ve ne zaman yaşadın mesela önceden yaşadığın şeyi belki şimdi düzeldi

7500f
Msı b650 gaming plus
8x2 t force vulkan 16gb ram ( biraz dandik ama bana çok etkisi olmayacak ramin )
Thermalright assasing king
Fsp hydro k 750wat psu

Ram işlemci - işlemci soğutucusu ve psu zaten bende vardı anakartı aldım ekran kartım eksik şimdi

Neler yaşasın ve ne zaman yaşadın mesela önceden yaşadığın şeyi belki şimdi düzeldi
Ben olsam 9060 xt alıp rami 32gb alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri