yeni mi alıcaksınız daha önceden mi aldınız sistemi
hali hazırdaki sistemim buyeni mi alıcaksınız daha önceden mi aldınız sistemi
eski parçaları yenisiyle değiştiriyorumhali hazırdaki sistemim bu
Hydro K Pro önermeyi bırakın artık çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 850W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.960,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam sizin tavsiyeniz ne kadar ekran kartı bütcemi biraz zorladı o yüzden psu ya çok bütce ayıramıyorumHydro K Pro önermeyi bırakın artık çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 850W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.
işlemci ne almayı düşünüyorsunuzhali hazırdaki sistemim bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski parçaları yenisiyle değiştiriyorum
Hydro K Pro önermeyi bırakın artık çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 850W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.
High Power Performance 750Wşuanda almayı düşünmüyorum ama 5 5600x ile dar boğaz yapar büyük ihtimal onu sonra almayı düşünüyordum 7800x3d olabilir
teşekkür ederimHigh Power Performance 750W
Corsair RM750e
High Power Performance 850W
bütçenize en uygun ve düzgün 3 psu bunlardır bunlardan birini tercih edebilirsiniz