9070 xt rt performansı...

5070'in fpsini 2ye böl kabataslak cevabı elde etmiş olursun 9070xt daha güçlü
Sıcaklık değerlerini görüyor musunuz? NVIDA 2x çekince sıcaklık ve güç tüketimiz düşmeyecek mi? Öyle olunca sadece 3 fps kaybedip sıcaklık ve güç tüketiminden gözle görülür kazanç elde edeceksin nasıl 9070xt güçlü? AMD 4x bile getiremez getirse kartı yanar

9070xt'nin sadece kas gücünden ibaret olması canımı sıktı ne yalan söyliyim.
Fsr görüntü kalitesini bozmuyor eyvallah ama performans olarak rakibinin gerisinde kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd kas gücüne önem vermişken nvidia teknolojiye önem vermiş. Amd'ciler kas gücünü överken diğer tarafta teknolojileri övüyor. Bundan rahatsız olmamanız lazım.
Kimse bundan rahatsız olmuyor. Ben 10 yıldır nvidia kullanıyorum. Sadece 3 aydır amd kart var bende. 4080-4070-1060 kullandım yıllarca.
Demek istediğim şu evet Nvidia MFG iyi bir teknoloji ama her oyunda yok. 4x frame gen iyi olsa da hala native veya düz dlss kadar iyi durmuyor.
Her oyuncu için fps değil önemli olan. Zaten elinde iyi bir kart varsa 100 üstü çoğu kişi için yeterli. Ben 4k'da oynucam ama 70fps olsun diye de tanıyorum.

1748433647784.webp
1748433681831.webp

5070'in fpsini 2ye böl kabataslak cevabı elde etmiş olursun 9070xt daha güçlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FSR'ı da kapatıyor muyuz o halde dostum native oyna
Kapatalım nativede üzülürsün zaten ama overclock potansiyelinide kucumsuyorsunuz 9070xtnin düzgün ayarlarla bu güç tuketimleri ile 5080 performansı rahatlıkla veriyor nativede

Sıcaklık değerlerini görüyor musunuz? NVIDA 2x çekince sıcaklık ve güç tüketimiz düşmeyecek mi? Öyle olunca sadece 3 fps kaybedip sıcaklık ve güç tüketiminden gözle görülür kazanç elde edeceksin nasıl 9070xt güçlü? AMD 4x bile getiremez getirse kartı yanar
Yazılımla gelen fps olduğundan dolayı çok büyük bir fark olmuyor kaynak tüketiminde ray tracing performansında 9070xt kötü olduğundan durum böyle ray tracing olmadan 9070xt 5070'i geçer

Kapatalım nativede üzülürsün zaten ama overclock potansiyelinide kucumsuyorsunuz 9070xtnin düzgün ayarlarla bu güç tuketimleri ile 5080 performansı rahatlıkla veriyor nativede
Sen nativede 20-30 fps almaya devam et istersen dostum ben sadece kartımı alıp akıcı oyun oynamak istiyorum overclock atıp ömrünü de kısaltmama gerek yok sahte kareyle bana orijinal kaliteyi veriyorsa ha sahte kullanmışım ha orijinal bu orijinal kare sevdası da yeni başladı fsr 3 falan da sahte kare üretiyor neden bu tepki yoktu bilmiyorum

Ray tracing umrunda olan var mi ciddi soruyorum fark bilr anlamiyorum hiç dikkat etmediğim icin
Tüm oyunlar yakında doğrudan dahili ray tracing açık çıkacak o zaman görürsün farkı

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
Zaten benchmarklar tek oyunda yapılmaz 20-30 tane oyun olur kartı alacak adam mfg olan oyunda NVIDIA'nın fark attığını mfg olmayan oyunlarda ise AMD'nin önde olduğunu görür buna göre ekran kartı tercihini yapar. AMD'nin önde olduğu oyunlarda bu kartın saf gücü daha fazla bu adil değil diyip karta undervolt atmıyorsak NVIDIA'nın önde olduğu oyunda bu karttaki şey AMD'de yok diyip kapatmamak gerekir. AMD bunun alternatifini ne zaman çıkaracak muallak, 4x MFG her oyunda yok ama bundan sonra çıkacak çoğu oyunda olacaktır NVIDIA'nın teknolojileri genelde piyasada kullanılıyor çünkü
Zaten insanlar öyle alıyor. Benim 10 yıllık arkadaşım sadece cs,lol,r6,pubg oynar. Ara da sırada işte tlou2 gibi oyunlar oynar. Hala Farcry3 oynuyor. Şimdi bu adam için kas gücü önemli. Adam r6,pubg,cs de yüksek fps isteyecek. Napsın mfg'yi. Ben mesela 4080 varken sadece cyberpunk 2077'de açtım frame gen'i. Ha teknoloji kötü demiyorum. Ama zaten alacak kişi bu kadar fps'i dert ediyor ise bu soru da gereksizleşiyor. Şuan da hiçbir amd kartı geçtik. 4090 dediğimiz 4k'da 100fps açan kart bile mfg'si olmadığı içiin 5070'in gerisinde. Böyle bir ortamda 5000 serisi hariç kart almaması lazım kişinin.

Zaten insanlar öyle alıyor. Benim 10 yıllık arkadaşım sadece cs,lol,r6,pubg oynar. Ara da sırada işte tlou2 gibi oyunlar oynar. Hala Farcry3 oynuyor. Şimdi bu adam için kas gücü önemli. Adam r6,pubg,cs de yüksek fps isteyecek. Napsın mfg'yi. Ben mesela 4080 varken sadece cyberpunk 2077'de açtım frame gen'i. Ha teknoloji kötü demiyorum. Ama zaten alacak kişi bu kadar fps'i dert ediyor ise bu soru da gereksizleşiyor. Şuan da hiçbir amd kartı geçtik. 4090 dediğimiz 4k'da 100fps açan kart bile mfg'si olmadığı içiin 5070'in gerisinde. Böyle bir ortamda 5000 serisi hariç kart almaması lazım kişinin.
Csde yüksek fps almak ekran kartına bağlı değil ki işlemciye bağlı bir şey.

Geri