scevola
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Arkadaşlar selam, baslikta da belirttigim uzere maximum 75K bütçeli bir sistem topluyorum. Gorselini ekledigim sistemi toplamaya başlamaya yakınım. Fakat çok bilgili degilim ufak kisimlarda hata yapmış olabilirim. İşin teknik ve ince konularinda bilgili arkadaşlar herhangi bir parça da uyumsuzluk var mi kablo uyumudur vs. herhangi bir sıkıntı yaşar miyim söylerse sevinirim. Onun dişinda şu parça yerine bunu al bu daha f/p gibi onerilere de açığım.
Pc yi %90 oraninda 2k AAA singleplayer oyunlar icin kullaniyorum. İşlemci gerektiren rekabetci oyunlar çoook nadir oynuyorum.
Ve bu sistem için orta seviye cok pahali olmayan 8-10 civarında bir 2K monitör tavsiye edebilir misiniz? En fazla 180 HZ yeterlidir 2K da daha ustune çikmaya niyetim yok. Boyutu da 27 inch yeterli büyüğü başımı ağrıtıyor.
Pc yi %90 oraninda 2k AAA singleplayer oyunlar icin kullaniyorum. İşlemci gerektiren rekabetci oyunlar çoook nadir oynuyorum.
Ve bu sistem için orta seviye cok pahali olmayan 8-10 civarında bir 2K monitör tavsiye edebilir misiniz? En fazla 180 HZ yeterlidir 2K da daha ustune çikmaya niyetim yok. Boyutu da 27 inch yeterli büyüğü başımı ağrıtıyor.