Arkadaşlar Sapphire RX 9070 XT Pure + 7800x3d aldım beyaz sistem dizmek istiyorum en mantıklı ve uyumlu parça olarak geri kalanı ne almalıyım 1 haftadır karar veremedim bir türlü lütfen yardım edin
Colorful Battle-AX B650M White WiFi V15 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI B850M Gaming Plus WiFi6E AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI B850M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
ASRock X870 Pro RS WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90-MXBQ00-A0UAYZ detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
(Colorfulu 9800x3d ile kardeşim kullanıyor gaming gecesinde 5000e almıştı 3 ay önce. Güzel ama chipset eski. Beğenirsen bu fiyata değmez 5500-6 max bence ederi)