9070xt beyaz sistem önerisi

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Merhaba,

Uzun zamandır bilgisayar toplamak istiyordum. Bugün hepsiburada'dan ekran kartı ve ram'lerin siparişini verdim. Daha uyguna alabilirdim evet ama peşin fiyatına 6 taksit seçeneği ile satın aldım bunları. Kalan parçalarıda (İşlemci - Kasa - Psu - AIO - SSD) 20-25k bütçe ile tamamlamak istiyorum. İşlemci olarak 7500f ve kasa olarak MSI MAG Pano M100R White düşünüyorum. Kalan parçalar için görüşlerinizi değerlendirmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

123.webp

Son düzenleme:
düşündüğünüz kasa project zero konsept bir kasa
ve buna uyumlu anakart sayısı çok az ve bildiğim kadarı ile beyaz renk yok

beyaz konsept üzerine sistem oluşturup bu şekilde bir kasa ve anakart mantıklı olmaz
bence

düşündüğünüz kasa project zero konsept bir kasa
ve buna uyumlu anakart sayısı çok az ve bildiğim kadarı ile beyaz renk yok

beyaz konsept üzerine sistem oluşturup bu şekilde bir kasa ve anakart mantıklı olmaz
bence
Anakartın beyaz olması şart değil. Asus B650M-K kullanamaz mıyım?
Post automatically merged:

Hocam parçalar çok kaliteli güzel ama kalan parçaları 20-25k civarına tamamlamayı planlıyorum. PSU yuvanın içinde kalacağı için beyaz olması şart değil.

Hocam parçalar çok kaliteli güzel ama kalan parçaları 20-25k civarına tamamlamayı planlıyorum. PSU yuvanın içinde kalacağı için beyaz olması şart değil.
o kasanın tasatımı hakkında project zeronun ne olduğu hakkında biraz araştırma yapın kasaya ondan sonra karar verin derim

Detay vermeyince bende verdikce verdim ama 25k fiyati biraz aşmanız lazım. Beyaz olması lazım dediniz ya onun için. Yarisi siyah yarisi beyaz olunca moral bozuyor.

o kasanın tasatımı hakkında project zeronun ne olduğu hakkında biraz araştırma yapın kasaya ondan sonra karar verin derim
"Anakart desteği: Micro-ATX (arkadan bağlantılı ve standart anakartlar) ve Mini-ITX (standart anakartlar) ile uyumludur" diye belirtilmiş hocam. Kullanabilirim.
Detay vermeyince bende verdikce verdim ama 25k fiyati biraz aşmanız lazım. Beyaz olması lazım dediniz ya onun için. Yarisi siyah yarisi beyaz olunca moral bozuyor.
Evet haklısınız. Kasanın psu haznesi var ve orası beyaz. O yüzden psu siyah olabilir. Anakart zaten çok dikkat çekmeyecektir o kalabalıkta diye düşünüyorum.

"Anakart desteği: Micro-ATX (arkadan bağlantılı ve standart anakartlar) ve Mini-ITX (standart anakartlar) ile uyumludur" diye belirtilmiş hocam. Kullanabilirim.

Evet haklısınız. Kasanın psu haznesi var ve orası beyaz. O yüzden psu siyah olabilir. Anakart zaten çok dikkat çekmeyecektir o kalabalıkta diye düşünüyorum.
hocam project zero ne biliyor musunuz

psunun siyah olup altta gizlenmesi değil konu
psu dan çıkan kablo beyaz olduğunda elbetteki gayet güzel görünür sistemde

siz daha hala o kasanın konseptini anlayabilmiş değilsiniz

psunun siyah olup altta gizlenmesi değil konu
psu dan çıkan kablo beyaz olduğunda elbetteki gayet güzel görünür sistemde

siz daha hala o kasanın konseptini anlayabilmiş değilsiniz
Hocam project zero bağlantıların arkadan yapıldığı anakart. Evet bu kasa ile çok uyumlu oluyor ama şart değil.
Evet bende istiyorum beyaz olsun ama bütçemide çok fazla aşmak istemiyorum. Varsa uygun fiyatlı beyaz kablolu psu bekliyorum tabi ki de :)

Hocam project zero bağlantıların arkadan yapıldığı anakart. Evet bu kasa ile çok uyumlu oluyor ama şart değil.
Evet bende istiyorum beyaz olsun ama bütçemide çok fazla aşmak istemiyorum. Varsa uygun fiyatlı beyaz kablolu psu bekliyorum tabi ki de :)
ben de diyorum ki
hani konspet bir sistem oluşturuyorsun ya
ben o kasada konseptte uygun bir anakart kullanmıyorsam o kasayı almamın hiç bir mantığı yok
giderim beyaz mesh panel kasa alırım daha iyi

at ....... de kelebek söylemini haklı çıkaran seçimler yapmaya gerek yok

taksit imkanı da belirttiğin için peşin fiyatına taksit imkanı olan siteden
750w psu lu mesh panel beyaz kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875