9070xt GTA5te TAKILMA SORUNU

Reaksiyon skoru
29
az önce ilk defa kartı deneme fırsatım oldu ilk gta5te denedim moralim bozuldu oyunda şehirde gezerken takılıyor ,cs2 denedim bir sıkıntı yok,fc24 denedim takılma olmadı ama ne bileyim gtx1060kartımda bile gta takılmıyordu adrenalin yazılımını indirdim ama izlediğim videolardan farklı gözüküyor onu da anlamdm yardımcı olur musunuz ?
not\7500f 32gb6000mhzcl36ram 9070xt 850wpsu var 108-pde oynuyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-28 201314.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-28 201314.webp
    40.7 KB · Hit: 24
az önce ilk defa kartı deneme fırsatım oldu ilk gta5te denedim moralim bozuldu oyunda şehirde gezerken takılıyor ,cs2 denedim bir sıkıntı yok,fc24 denedim takılma olmadı ama ne bileyim gtx1060kartımda bile gta takılmıyordu adrenalin yazılımını indirdim ama izlediğim videolardan farklı gözüküyor onu da anlamdm yardımcı olur musunuz ?
not\7500f 32gb6000mhzcl36ram 9070xt 850wpsu var 108-pde oynuyorum
Takılmadan kastın fps mi düşüyor? yüzde ve binde bir fpsleri kontrol ettin mi? shutter sorunu yaşıyorsun gibi

bu adrenalin yazılımı niye böyle onu hiç anlamadım millette üstteki sekmeler bile farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takılmadan kastın fps mi düşüyor? yüzde ve binde bir fpsleri kontrol ettin mi? shutter sorunu yaşıyorsun gibi
evet fps 160dan 120ye falan düşüyor sonra tekrar düzeliyor

bu adrenalin yazılımı niye böyle onu hiç anlamadım millette üstteki sekmeler bile farklı

evet fps 160dan 120ye falan düşüyor sonra tekrar düzeliyor
O normal fpsin yüzde ve bindebir olanlara bakman lazım onlarda saçmalama varsa shutter yiyorsun birde oyunu oynarken başka ne açık pcde?

O normal fpsin yüzde ve bindebir olanlara bakman lazım onlarda saçmalama varsa shutter yiyorsun birde oyunu oynarken başka ne açık pcde?
kasdettiğinizi anladım evet stuttering oluyor arkada hiçbirşey açık değilken denedim

oyunda vsync kapalı geri kalan ayarlar en yüksek 1080p

benim anlamadiğim bu adrenalin yazılımı galiba bende farklı

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-28 203425.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-28 203425.webp
    39 KB · Hit: 10
oyunda vsync kapalı geri kalan ayarlar en yüksek 1080p

benim anlamadiğim bu adrenalin yazılımı galiba bende farklı
advanced graphicteki her şeyi kapatıp keskinleştirmeyle ilgili ayarları da kapatır mısın msaa vs

denedim ama yine aynı grafikleri ful düşürdüğümde de durum aynı

advanced ayarları fulledim vsync msaa8x fxa açık grafikler fulde kart kullanımı artınca düzeldi

yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Geri