Enermaxın bu modelinde bir sorun oldupunu duymuştum ve alanlar genelde iade etmek zorunda kaldığını okudum.![]()
Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almışken kaliteli uzun ömürlü bir psu almak istiyorum. Önerebilceğiniz başka bir pcu var mıdır
Yok öyle bir sorun ben kullandım ürünü.Enermaxın bu modelinde bir sorun oldupunu duymuştum ve alanlar genelde iade etmek zorunda kaldığını okudum.
Raijintek Cratos Atx 3.0 1000W 80+ Gold Pcıe 5.0 Full Moduler Atx Güç Kaynağı (RJ-0R30B00005)Enermaxın bu modelinde bir sorun oldupunu duymuştum ve alanlar genelde iade etmek zorunda kaldığını okudum.
Almışken kaliteli uzun ömürlü bir psu almak istiyorum. Önerebilceğiniz başka bir pcu var mıdır
Nitro için 3.0 ya da 3.1 bir PSU yeterli, kartla gelen çoklayıcıyı kullanmak yerine direk PSU nun 12hvpwr ile bağlarsınsapphire nitro+ 9070XT bi ekran kartım var bütün bileşenlerim hazır tek psu hariç. Psu da ekran kartına uyumlu almak istiyorum bu yüzden ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bütçe 10k
Bu markayı araştırdım cratos değilde ampere modeli hem son çıkan ve daha iyiymiş çünkü cratos modelinde psu içindeki bi malzemeden adını unuttum cızırtı sesleri gelebiliyormuşRaijintek Cratos Atx 3.0 1000W 80+ Gold Pcıe 5.0 Full Moduler Atx Güç Kaynağı (RJ-0R30B00005)
Oda mantıklı hocam düşünmedim açıkcası parça arayışına kafayı takmaktan sağolunNitro için 3.0 ya da 3.1 bir PSU yeterli, kartla gelen çoklayıcıyı kullanmak yerine direk PSU nun 12hvpwr ile bağlarsın
Başta gönlüm enermaxtan yanaydı hocamda biraz forumlara bakınca bi sorunla karşılaşmış fix olarak bu psu da o aklımı çeldi diebilirimEnermax al geç derim niye 2 katı ödeyesin. Fsp daha mı kaliteli. Değil.
Ben Rajintek ve Enermax öneririm, Enermax da 1-2 üründe problem yaşayan olmuş olabilir bu biraz şans işi, MSI da da, Asus da da her markada problemli, bozuk ürün olur.Bu markayı araştırdım cratos değilde ampere modeli hem son çıkan ve daha iyiymiş çünkü cratos modelinde psu içindeki bi malzemeden adını unuttum cızırtı sesleri gelebiliyormuş
Oda mantıklı hocam düşünmedim açıkcası parça arayışına kafayı takmaktan sağolun
Fsp model itibariyle kaliteli psu ...uWeC5Kk2eplvrb84dFJfI7NpS8DH7Q3veTU/htmlview#