gunesh 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 65 Reaksiyon skoru 17 Bugün, 19:16 #1 Ürün önerisi alıyorum ve bu aparatta kaliteye göre performans kaybı oluyor mu Ekler IMG_0633.webp 780.9 KB · Hit: 22
falan filan inter milan 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 705 Reaksiyon skoru 408 Bugün, 19:18 #2 aparatın tek görevi dik durması hocam ne performans kaybı ben işimi görsün diye trendyoldan almıştım ucuz bi tane.
aparatın tek görevi dik durması hocam ne performans kaybı ben işimi görsün diye trendyoldan almıştım ucuz bi tane.
furkangorur 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 4,850 Reaksiyon skoru 2,179 Bugün, 19:22 #3 seç birini al. Büyük olmasın sabitlerken fana denk gelmesin. Ekran Kartı Tutucu Fiyatları ve Modelleri - Trendyol Ekran Kartı Tutucu modelleri ile aradığın yeni sezon ürünleri sevdiğin markalarla Trendyol'da. Ekran Kartı Tutucu çeşitlerini indirimli fiyatlarla almak için tıkla. www.trendyol.com
seç birini al. Büyük olmasın sabitlerken fana denk gelmesin. Ekran Kartı Tutucu Fiyatları ve Modelleri - Trendyol Ekran Kartı Tutucu modelleri ile aradığın yeni sezon ürünleri sevdiğin markalarla Trendyol'da. Ekran Kartı Tutucu çeşitlerini indirimli fiyatlarla almak için tıkla. www.trendyol.com