9070XT Kendi kendine yazılım çökme sorunu

Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar. Sapphire Pulse 9070xt kullanıyorum. Yazılımda sürekli çökme meydana geliyor. Ekran kitleniyor hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarda. Mecbur bilgisayarı zorla kapatıp açmam gerekiyor. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra Aygıt yöneticisinden sürücüyü devre dışı bırakıp aktif edilince düzeliyor. DDU ile silme işlemi yaptım düzelmedi. Şimdi formatladım bilgisayarı ama yine düzelmedi. Amd pişmanlık mıdır yoksa bir çözümü var mıdır?

İşlemci : 7800x3d
Ram : 6000mhzde çalışıyor
Anakart : MSI b650m gaming plust

windows + ctrl + shift + b tuşuna bastığında düzeliyormu ekran?, sürücüyü kaldırdığın halde düzelmediyse yazılımsal olma ihtimali düşük geliyor bana. Bir de oc falan yaptıysan onuda kıs istersen. RAM veya ssd den de kaynaklı olabilir, onlarıda kontrol et istersen testlerle.

Selam arkadaşlar. Sapphire Pulse 9070xt kullanıyorum. Yazılımda sürekli çökme meydana geliyor. Ekran kitleniyor hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarda. Mecbur bilgisayarı zorla kapatıp açmam gerekiyor. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra Aygıt yöneticisinden sürücüyü devre dışı bırakıp aktif edilince düzeliyor. DDU ile silme işlemi yaptım düzelmedi. Şimdi formatladım bilgisayarı ama yine düzelmedi. Amd pişmanlık mıdır yoksa bir çözümü var mıdır?

İşlemci : 7800x3d
Ram : 6000mhzde çalışıyor
Anakart : MSI b650m gaming plust
amd pişmanlık değil sürüyücü kaldırmana rağmen devam ediyorsa sorun başka bir şeyde olabilir aygıt yöneticisinden güncelle driveri ve en güncel driver yerine önerilen driveri kur WHQL 25.5.1 var onu dene.

Geri