9070XT performans beklentimi karşılamadı. Bir sorun mu var?

Tuf orta üst model pulse giriş model. Tip olarak tufun daha iyi olması normal. Ama performans bence de daha fazla olmalıydı
onlar performansa pek etkisi yok kullanılan komponentler ve soğutma sistemi farkı var ve ileriye dönük oc kabiliyeti farkı var bendede pulse var ama oc denedim fps olarak cod warzonda 15-20 fps alabildim ama psu 750w olduğu için kapanma yapıyodu.

Sürücüyle alakalı olabilir.
yeni guncelledim hocam.
onlar performansa pek etkisi yok kullanılan komponentler ve soğutma sistemi farkı var ve ileriye dönük oc kabiliyeti farkı var bendede pulse var ama oc denedim fps olarak cod warzonda 15-20 fps alabildim ama psu 750w olduğu için kapanma yapıyodu.
hocam bende bir redsecte fsr ulrtada overkill de deneme yapayim sizle karsilastirayim o halde. tesekkurler.

yeni guncelledim hocam.

hocam bende bir redsecte fsr ulrtada overkill de deneme yapayim sizle karsilastirayim o halde. tesekkurler.
Bazen güncel olan sıkıntı çıkartıyor. Mesela bu işe çok kafayı taktıysan 25.9.2 ya da 9.1 deneyebilirsin. Ama DDU ile temizlemek lazım önce.

Kartı 3DMARK ve Furmark testine sokup, skoru atabilirmisin.

Bazen güncel olan sıkıntı çıkartıyor. Mesela bu işe çok kafayı taktıysan 25.9.2 ya da 9.1 deneyebilirsin. Ama DDU ile temizlemek lazım önce.
Deneyip sonucu paylasacagim o halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartı 3DMARK ve Furmark testine sokup, skoru atabilirmisin.
3dmarkin hangi testini yapayim hocam?

Sizin görmeyi planladığınız fps değerleri neydi ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,762
Üyeler
186,106
Son üye
Berke Han
Geri