Neler Yeni

9070XT PUBG de takılma yapıyor mu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar Intel ve 3060 kullanıyordum yeni sistem topluyorum
Ryzen7 9700x
9070xt PUBG valo ve cs go oynuyorum bazı arkadaşlar bu oyunlarda ama takılma yapıyor alma dedi ben sizlerede sormak istedim

9600x 9070xt ile native 2k ultra ayarlarda warzone oynuyorum 200fps
valo pubg nasıl takılacakmış merak ettim

Ryzen7 9700x
9070xt PUBG valo ve cs go oynuyorum bazı arkadaşlar bu oyunlarda ama takılma yapıyor alma dedi ben sizlerede sormak istedim
takılma konusu işlemci güçsüz ise olur, 9700x ile bir sorun olacağını sanmıyorum ama 7800x3d daha iyi olur bu gibi oyunlarda

Takılma tek onunla olacak bir sorun değil. En iyi sistemi topla başka parçalardan dolayı onunla da yaşayabilirsin.

Ryzen7 9700x
Anlık takılma vs tek başına ekran kartına bağlamamak lazım işlemci ısısı anlık yükselmiş saat hızı düşüklüğü yaşanmış olabilir yine ram tarafında bir uyumsuzluk olabilir faturayı 9700xt ye kesmek doğru olmaz kaldı ki bahsedilen oyunu çoğu giriş orta seviye kart oynuyor bu kart üst seviyeye göz kırpan bir ürün pub g ile yargılanması üzücü olur.

Ryzen7 9700x
1080p kullacanksan takılma olur

arkadaşımda 9700x ve 4070ti s var pubg de ve online oyunlarda onda da sorun oluyor

Geri