9070xt + ryzen5 7600 için 2k monitör önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10.000
İncehesap üzerinden ;
-AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
-MSI PRO B650M-E DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart
-POWERCOLOR REAPER RADEON RX9070XT 16G-A GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
-Patriot Viper Venom PVV516G60C30 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek)
-1 x WD Blue SN5000 1TB 5000/4000MB/s M.2 NVMe Gen4 SSD Disk - WDS100T4B0E
-James Donkey JDP750 APFC 12CM 750W Bronze 80+ Power Supply
-James Donkey Stark S800 4xARGB Temperli Cam ATX Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa
-Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1700 ve AM5 Uyumlu)

linki:

bu bilgisayarı aldım da ekran kartı işlemci vs. biraz bilgim olmasına rağmen psu ve kasalar hakkında pek bir bilgim yok buralarda da yeniyim
James Donkey için hiç güvenilmez vs. çok şey gördüm forumlarda ve yorumlarda da zaten psu çıkarttığını da ilk defa görüyorum.
Bir dönemlik bu psu ile idare etmeyi düşünüyorum 6 ay - 1 yıl kadar ne dersiniz sorun çıkartır mı.
acele değiştir derseniz de psu önerisi alabilir miyim.
Ayrıca;
1080p de dar boğaz yapar demişler 2k'lık monitör de önerilerinizi alabilirim f/p olucak şekilde 10k'yı geçmeyecek şekilde.

yeterli olacaktır

İncehesap üzerinden ;
-AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
-MSI PRO B650M-E DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart
-POWERCOLOR REAPER RADEON RX9070XT 16G-A GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
-Patriot Viper Venom PVV516G60C30 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek)
-1 x WD Blue SN5000 1TB 5000/4000MB/s M.2 NVMe Gen4 SSD Disk - WDS100T4B0E
-James Donkey JDP750 APFC 12CM 750W Bronze 80+ Power Supply
-James Donkey Stark S800 4xARGB Temperli Cam ATX Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa
-Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1700 ve AM5 Uyumlu)

linki:

bu bilgisayarı aldım da ekran kartı işlemci vs. biraz bilgim olmasına rağmen psu ve kasalar hakkında pek bir bilgim yok buralarda da yeniyim
James Donkey için hiç güvenilmez vs. çok şey gördüm forumlarda ve yorumlarda da zaten psu çıkarttığını da ilk defa görüyorum.
Bir dönemlik bu psu ile idare etmeyi düşünüyorum 6 ay - 1 yıl kadar ne dersiniz sorun çıkartır mı.
acele değiştir derseniz de psu önerisi alabilir miyim.
Ayrıca;
1080p de dar boğaz yapar demişler 2k'lık monitör de önerilerinizi alabilirim f/p olucak şekilde 10k'yı geçmeyecek şekilde.
6 ay-1 yıl gibi bir süreçte idare edebilir ama ne olacağı değil eğer imkanınız varsa bence riske atmayın.

Bütçenize göre bu üçünden birini tercih edebilirsiniz.

2K monitör için :

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html (Samsung öğrenci indirimi ile 10 bin küsüre geliyor sanırım çok az bütçe artırabilirseniz baya önerilen ve tutulan bir model)

(Bütçe artıramazsanız bu monitörde sıkça önerilen ve değerleri güzel bir monitör araştırabilirsiniz)

6 ay-1 yıl gibi bir süreçte idare edebilir ama ne olacağı değil eğer imkanınız varsa bence riske atmayın.

2K monitör için :

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html (Samsung öğrenci indirimi ile 10 bin küsüre geliyor sanırım çok az bütçe artırabilirseniz baya önerilen ve tutulan bir model)

(Bütçe artıramazsanız bu mo

2K monitör için :

(Bütçe artıramazsanız bu monitörde sıkça önerilen ve değerleri güzel bir monitör araştırabilirsiniz)

monitörde sıkça önerilen ve değerleri güzel bir monitör araştırabilirsiniz)de
psu için işte bir kaç ay sonra büyük ihtimal attıklarınızdan raijintek mantıklı geldi onu alabilirim;
monitör içinde samsung oddysey güzel gibi duruyor da öğrenci indirimi dediğiniz bir platform üzerinden mi mediamarkt hepsiburada gibi onu nasıl kullanabilirim

psu için işte bir kaç ay sonra büyük ihtimal attıklarınızdan raijintek mantıklı geldi onu alabilirim;
monitör içinde samsung oddysey güzel gibi duruyor da öğrenci indirimi dediğiniz bir platform üzerinden mi mediamarkt hepsiburada gibi onu nasıl kullanabilirim
legion'ı da alabilirim onun haricinde
teşekkürler öneriler için.:)

legion'ı da alabilirim onun haricinde
teşekkürler öneriler için.:)
Raijintek Cratos fena bir güç kaynağı değil forumda da sıkça önerilen bir parça memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Samsung öğrenci indirimi için de https://www.samsung.com/tr/offer/student-discounts/ buradan kayıt olabilirsiniz. Kendiniz veya yakın çevrenizde öğrenci olan birisi olur farketmez. E devletten öğrenci belgesi sorgulama kısmından belge oluşturun. Oluşturduğunuz belgenin sağ üst köşesinde barkod olacak o barkodun altında veya üstünde barkodun kodu var onu ve öğrenci belgesini kullandığınız kişiye ait tcyi giriş yapıp eğitim indirim programına kayıt olabilirsiniz. Kaydı tamamladıktan sonra https://www.samsung.com/tr/monitors...ch-240hz-1ms-curved-qhd-1440p-ls27bg652euxuf/ linkindeki ürünü sepete ekleyince indirimli fiyatı gözükür. İndirimli fiyatıyla tam olarak ne kadara düşüyor bilmiyorum ama eğer pahalı gelirse lenovo legion olanı da alabilirsiniz ama samsung olan indirimle 10-11 bine geliyorsa imkanınız varsa kaçırmayın derim.

Bilgilendirme için yazıyorum elime ulaşmadan pc'yi iade ettim, forumdan arkadaşın biri incelemiş aynı kasayı oda gelir gelmez iade etmiş. psu +12 volt kanalında sıkıntılı olduğunu söyledi.
ayrıca psu için sertifikası yalan sanırım ya da sertifikası için clearresult'a başvurulmamış gerçi çoğu çin marka da olmuyor bu zaten. iade parası geldikten sonra başka bir pc bakacağım. teşekkürler hepinize :)

Bilgilendirme için yazıyorum elime ulaşmadan pc'yi iade ettim, forumdan arkadaşın biri incelemiş aynı kasayı oda gelir gelmez iade etmiş. psu +12 volt kanalında sıkıntılı olduğunu söyledi.
ayrıca psu için sertifikası yalan sanırım ya da sertifikası için clearresult'a başvurulmamış gerçi çoğu çin marka da olmuyor bu zaten. iade parası geldikten sonra başka bir pc bakacağım. teşekkürler hepinize :)
en iyisini yapmışsın, kolay gelsin araştırmalar için.
Tek tek de toplayabilirsin çok daha kaliteli olur

Geri