4070 ti super alır yan parçaları daha kaliteli seçerdim.Alıntıyı görüntüle
Bu sistem 88k herhangi bir öneriniz var mı ? Ana kart düşük kalır mı ?
Hocam 3d render ile çok uğraşıyorum o yüzden 4080 super almak istiyorum yani oyun ikinci planda olacak. Ana mesajda belirtmeyi unutmuşum4070 ti super alır yan parçaları daha kaliteli seçerdim.
Kraken 7A - Game Garaj
Kraken 7A, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri,Palit NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartına sahip ve DDR5 model ram seçenekleri ile Kraken 7A Nvidia Studio Pc, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
hocam 5000 serisinin eli kulağında , fiyatlar oturana kadar 4070 ti süperle idare etsen sonra satıp 5000 serisine geçsen senin için daha iyi olmaz mı ? Yeni kartlar işiniz için daha verimli olabilir.Hocam 3d render ile çok uğraşıyorum o yüzden 4080 super almak istiyorum yani oyun ikinci planda olacak. Ana mesajda belirtmeyi unutmuşum
5000 serisi hakkında çok bilgim yok fiyatlar ve performansın nasıl olacağı hakkında sence 4080s ile kıyası nasıl olur bu fiyat seviyesinde toplanacak 50000 serisi ekran kartlı bi sistemin ?hocam 5000 serisinin eli kulağında , fiyatlar oturana kadar 4070 ti süperle idare etsen sonra satıp 5000 serisine geçsen senin için daha iyi olmaz mı ? Yeni kartlar işiniz için daha verimli olabilir.
Şimdilik yorum yapmak zor fiyatlar hakkında. Ama üst segmentteki kartlar güç olarak sağlam olacak muhtemelen.5000 serisi hakkında çok bilgim yok fiyatlar ve performansın nasıl olacağı hakkında sence 4080s ile kıyası nasıl olur bu fiyat seviyesinde toplanacak 50000 serisi ekran kartlı bi sistemin ?
Yani 4090 bu seviyedeyse 5090 nasıl olacak kestirmek zor uzay üssü gibi aletlerŞimdilik yorum yapmak zor fiyatlar hakkında. Ama üst segmentteki kartlar güç olarak sağlam olacak muhtemelen.
32 gb olarak geleceği söyleniyorYani 4090 bu seviyedeyse 5090 nasıl olacak kestirmek zor uzay üssü gibi aletler