Neler Yeni

90k Sistem bu haliyle sipariş verilir mi ?

X670E gaming plus, Lenovo R27QE, +300'e Enermax 1350 daha iyi olur bence

PSU ve ANAKART biraz daha kısıp 9070XT'nin Sapphire Nitro+ modelini alabilirsin şu anda 38 bine düşmüş sıcak fırsatlarda paylaşılmış hepsiburada üzerinden almışken iyi ve şık bir kart almanı tavsiye ederim malzeme kalitesi daha premium bir kart olur.

Bu bütçede AMD ekran kartı almak mantıklı değil. 5070 Ti al.
90 bin liralık sistemin ekran kartının AMD olması çok saçma geliyor bana.

Bu bütçede AMD ekran kartı almak mantıklı değil. 5070 Ti al.
90 bin liralık sistemin ekran kartının AMD olması çok saçma geliyor bana.
bu sefer sistemin diğer parçalının kalitesi düşüyor

Yerinizde olsam 7000 TL bandında bir ANAKART bakıp ekran kartını NITRO+ yapmayı düşünürdüm zaten 7000 TL bandındaki bir çok ANAKART işinizi fazlasıyla görecektir. Yine de 35000 TL bandında bir model düşünüyorsanız ASROCK STEEL LEGEND' da bir seçenek diyecektim ki şu anda fotoğrafınızdaki SAPPHİRE PULSE modeli de Hepsiburada üzerinde indirimde bilginiz olsun. Tercih yine de sizin tabi ki.

Yerinizde olsam 7000 TL bandında bir ANAKART bakıp ekran kartını NITRO+ yapmayı düşünürdüm zaten 7000 TL bandındaki bir çok ANAKART işinizi fazlasıyla görecektir. Yine de 35000 TL bandında bir model düşünüyorsanız ASROCK STEEL LEGEND' da bir seçenek diyecektim ki şu anda fotoğrafınızdaki SAPPHİRE PULSE modeli de Hepsiburada üzerinde indirimde bilginiz olsun. Tercih yine de sizin tabi ki.
Evet indirimi gördüm değerlendireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,500
Üyeler
173,385
Son üye
dogukan58
Geri