Parzival97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 935
Selamlar.
90x40 ya da 80x40 boyutlarında 120 tl bütçede mousepad önerir misiniz?
90x40 ya da 80x40 boyutlarında 120 tl bütçede mousepad önerir misiniz?
Selamlar.
90x40 ya da 80x40 boyutlarında 120 TL bütçede mousepad önerir misiniz?
Gerçekten merak ettiğimden soruyorum bu mousepad lerin steelseries Qck olanlardan ne kadar farki oluyorBu var 80X30 ama çok iyi 90X40 tan biraz daha küçük.
Dün sipariş verdim 90x40 mousepad atayım mı linkSelamlar.
90x40 ya da 80x40 boyutlarında 120 TL bütçede mousepad önerir misiniz?
80x30 da olabilir, inceledim güzel duruyor. Aklımda bu. Antech diye bir markanın da bu tarz mousepadleri var, onalr nasıl?Bu var 80X30 ama çok iyi 90X40 tan biraz daha küçük.
Hiçbir farkı yok.Gerçekten merak ettiğimden soruyorum bu mousepad lerin steelseries Qck olanlardan ne kadar farki oluyor
Atarsanız güzel olur.Dün sipariş verdim 90x40 mousepad atayım mı link
Atarsanız güzel olur.
WTF. 90x40 olduğu kesin mi?MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Koku yapiyor vs diye duymuştum 25 liraya 90x40 lar var çunku full siyah ondan sordumHiçbir farkı yok.
İkiside gayet iyi kayıyor.
Onlar kaliteli sanıyor insanlar.
Mesela bu çok büyük ama kalitesinden şupheliyimWTF. 90x40 olduğu kesin mi?
Teşekkürler, ama baskılı olanları pek sevmiyorum. Normalde Qck medium var ama masanın görüntüsü pek hoşuma gitmediği için bu tarz bir şey istiyorum.MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Siz bilirsiniz ama bu satıcının baskısı iyiymiş eğer pixellerden korkuyorsanız gelince size yazabilirimTeşekkürler, ama baskılı olanları pek sevmiyorum. Normalde Qck medium var ama masanın görüntüsü pek hoşuma gitmediği için bu tarz bir şey istiyorum.
onu kullanıyorum farklı satıcıdan almıştımMASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL