Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,219
Katılıyorum ama iş görüronu kullanıyorum farklı satıcıdan almıştım
DANDİK
Katılıyorum ama iş görüronu kullanıyorum farklı satıcıdan almıştım
DANDİK
40 TL ye şunu aldım, ne koku var ne bişey efsane büyük çok da iyi kayıyor.Koku yapiyor vs diye duymuştum 25 liraya 90x40 lar var çunku full siyah ondan sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela bu çok büyük ama kalitesinden şupheliyim
GERÇEKTEN GörüyorKatılıyorum ama iş görür
Baskıları kalkabilir ya, bunlar ucuz t-shirtlerin baskısı gibi oluyor. Çok ucuz olunca şüpheleniyor insan.Siz bilirsiniz ama bu satıcının baskısı iyiymiş eğer pixellerden korkuyorsanız gelince size yazabilirim![]()
Maksat üstünde kaysınBaskıları kalkabilir ya, bunlar ucuz t-shirtlerin baskısı gibi oluyor. Çok ucuz olunca şüpheleniyor insan.
Xrades markası altında satılan 90x40 mousepadlarin iyi olduğunu duymuştum. 70 liraydı 90x40 olanı galiba.Mesela bu çok büyük ama kalitesinden şupheliyim
sadece dikiş ve kaymaz farkı oda çok belli olmaz birde üstüne logo çakıyolar direk +400 tl ekleniyorGerçekten merak ettiğimden soruyorum bu mousepad lerin steelseries Qck olanlardan ne kadar farki oluyor
Bende kaymasına gerek yok ya. Kendi mousepadimi onun üstüne koyucam. Masa büyük baya, ona uygun bir masaörtüsü de bulamadım. Düz renk muşamba tarzı bir şey aldım ama çok tozlanıyor. Hem görsel hem de tozlanmaması amacıyla alacağım.Maksat üstünde kaysın![]()
49 tl'ye var n11'de. Ama farklı farklı satıcılarda.Xrades markası altında satılan 90x40 mousepadlarin iyi olduğunu duymuştum. 70 liraydı 90x40 olanı galiba.
Keşke düzü olsaymış.40 TL ye şunu aldım, ne koku var ne bişey efsane büyük çok da iyi kayıyor.
![]()
Dalong Mouse Pad Dünya Hari Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DALONG Dünya Desenli 90x40 cm Büyük Boy Mouse Pad, Xxl Gaming Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dediğim gibi xrades siyah mousepad alabilirsin. Ben sade olmasını sevdiğim için siyah alacağım sen farklı model alabilirsinBende kaymasına gerek yok ya. Kendi mousepadimi onun üstüne koyucam. Masa büyük baya, ona uygun bir masaörtüsü de bulamadım. Düz renk muşamba tarzı bir şey aldım ama çok tozlanıyor. Hem görsel hem de tozlanmaması amacıyla alacağım.
Düz siyah her zaman daha iyi diye düşünüyorum baskilar kalitesiz baskı oluyor bulanik gözükuyor40 TL ye şunu aldım, ne koku var ne bişey efsane büyük çok da iyi kayıyor.
![]()
Dalong Mouse Pad Dünya Hari Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DALONG Dünya Desenli 90x40 cm Büyük Boy Mouse Pad, Xxl Gaming Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bakacağım ona da. Ben de düz siyah seviyorum. Logo ya da baskıya hiç gerek yok.dediğim gibi xrades siyah mousepad alabilirsin. Ben sade olmasını sevdiğim için siyah alacağım sen farklı model alabilirsin
Mousepad seçeneklerden 90x40 yaparsın 70 lira oluyor bende alacağım en kısa sürede.
Karar verdiğin mouse pad i yaz da bende bakayim bende senin gibi büyük kaliteli bir mouse pad bakiyorumBakacağım ona da. Ben de düz siyah seviyorum. Logo ya da baskıya hiç gerek yok.