90x40 Mousepad Önerisi

Koku yapiyor vs diye duymuştum 25 liraya 90x40 lar var çunku full siyah ondan sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu çok büyük ama kalitesinden şupheliyim
40 TL ye şunu aldım, ne koku var ne bişey efsane büyük çok da iyi kayıyor.

Siz bilirsiniz ama bu satıcının baskısı iyiymiş eğer pixellerden korkuyorsanız gelince size yazabilirim :D
Baskıları kalkabilir ya, bunlar ucuz t-shirtlerin baskısı gibi oluyor. Çok ucuz olunca şüpheleniyor insan.

Bu nasıldır ? Kullanan var mı ?

Gerçekten merak ettiğimden soruyorum bu mousepad lerin steelseries Qck olanlardan ne kadar farki oluyor
sadece dikiş ve kaymaz farkı oda çok belli olmaz birde üstüne logo çakıyolar direk +400 tl ekleniyor

Maksat üstünde kaysın :D
Bende kaymasına gerek yok ya. Kendi mousepadimi onun üstüne koyucam. Masa büyük baya, ona uygun bir masaörtüsü de bulamadım. Düz renk muşamba tarzı bir şey aldım ama çok tozlanıyor. Hem görsel hem de tozlanmaması amacıyla alacağım.

Xrades markası altında satılan 90x40 mousepadlarin iyi olduğunu duymuştum. 70 liraydı 90x40 olanı galiba.
49 tl'ye var n11'de. Ama farklı farklı satıcılarda.

40 TL ye şunu aldım, ne koku var ne bişey efsane büyük çok da iyi kayıyor.
Keşke düzü olsaymış.

Bende kaymasına gerek yok ya. Kendi mousepadimi onun üstüne koyucam. Masa büyük baya, ona uygun bir masaörtüsü de bulamadım. Düz renk muşamba tarzı bir şey aldım ama çok tozlanıyor. Hem görsel hem de tozlanmaması amacıyla alacağım.
dediğim gibi xrades siyah mousepad alabilirsin. Ben sade olmasını sevdiğim için siyah alacağım sen farklı model alabilirsin
Mousepad seçeneklerden 90x40 yaparsın 70 lira oluyor bende alacağım en kısa sürede.

dediğim gibi xrades siyah mousepad alabilirsin. Ben sade olmasını sevdiğim için siyah alacağım sen farklı model alabilirsin
Mousepad seçeneklerden 90x40 yaparsın 70 lira oluyor bende alacağım en kısa sürede.
Bakacağım ona da. Ben de düz siyah seviyorum. Logo ya da baskıya hiç gerek yok.

Bakacağım ona da. Ben de düz siyah seviyorum. Logo ya da baskıya hiç gerek yok.
Karar verdiğin mouse pad i yaz da bende bakayim bende senin gibi büyük kaliteli bir mouse pad bakiyorum

Geri