Neler Yeni

9300 tl ye kadar oyun laptopu

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dostlar 9300 bütçe var bana oyun bilgisayarı önerir misiniz? sağlam uzun ömürlü sorunsuz ben bunu düşündüm.

ALiveTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali ÖZER
Dostlar 9300 bütçe var bana oyun bilgisayarı önerir misiniz? sağlam uzun ömürlü sorunsuz ben bunu düşündüm.

işine karışmak gibi olmasın kendi fikrimi söylüyorum bence masaüstü tercih et daha uzun ömürlü olur ve oyunlarda daha çok fps alırsın ama seyahat eden biriysen laptop mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işine karışmak gibi olmasın kendi fikrimi söylüyorum bence masaüstü tercih et daha uzun ömürlü olur ve oyunlarda daha çok fps alırsın ama seyahat eden biriysen laptop mantıklı
Bilgin için sağol laptop lazım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her laptop konusunda illa bir tane senin gibi masaüstü al diyen çıkıyor. Bi bitmediniz. Uzun ömürlü demişsin de 12 yıllık çalışan sağlam laptop var elimde. Kendi laptopum 6 yıllık hala taş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse. Monsterlar bende problemli diye duydum sağdan soldan emin değilim. Excalibur modellerine de bakabilirsin. O bütçeye daha üst özellikli bilgisayar alabilirsin diğer markalara nazaran. Casper artik eskisi gibi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
Her laptop konusunda illa bir tane senin gibi masaüstü al diyen çıkıyor. Bi bitmediniz. Uzun ömürlü demişsin de 12 yıllık çalışan sağlam laptop var elimde. Kendi laptopum 6 yıllık hala taş gibi.

Neyse. Monsterlar bende problemli diye duydum sağdan soldan emin değilim. Excalibur modellerine de bakabilirsin. O bütçeye daha üst özellikli bilgisayar alabilirsin diğer markalara nazaran. Casper artik eskisi gibi değil.
Sen ne önerirsin dostum bana link atabilirmisin 🙏

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
Casperlar sıkıntılı diyolar

Casperlar sıkıntılı diyolar

16 RAM 1Tb HDD+256Gb SSD 1650ti ekran kartı var.
Casper sıkıntılı değil mi ?

Top Bottom