Neler Yeni

9400 TL'ye i5 10400F+GTX 1660 Super Sistem alınır mı?

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Anladım, sadece dün uzun bi' süre stoktaydı. Ayrıca ana konu da bayağı uzun süre ana sayfada durmuştu. Her neyse, halen stokta var ise DA-5'i alın, yoksa bunu alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birisi yakında, diğeri belli değil sanırsam.
Sizce tekrar girer mi stoklara? Hemen alacağım.

Tokuchi77

80+ Bronze
Canınız sağ olsun, önümüzdeki zamanlarda çıkacak 2 adet daha sistem mevcut. Belki onları alabilirsiniz, bunu almaktan vaz geçersiniz.

Evet, DA-5 yokken bu sistem iyi denebilir. İşinizi fazlasıyla görecektir.
İlginiz için teşekkür ederim. Foruma girince kararsız olmaya başladım. Sistem tamam iyi falan ama 29-5 Mayıs arasında iki tane sistem gelecekmiş yine kampanyalı.. Napıcam bilemiyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sizce tekrar girer mi stoklara? Hemen alacağım.
Bilemiyorum, İtopya'ya bağlı. Stokta varsa girer zaten, ama anında bitiyor. Biraz hızlı olmanız lazım.

İlginiz için teşekkür ederim. Foruma girince kararsız olmaya başladım. Sistem tamam iyi falan ama 29-5 Mayıs arasında iki tane sistem gelecekmiş yine kampanyalı.. Napıcam bilemiyorum.
Eğer çok aciliyeti yok derseniz bekleyebilirsiniz. Belki bu sistemin parasına güzel bir sistem çıkar.

Batzom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga
bende max 10k ya kadar sistem arayışındayım belki vok sistem çıkartırsa stok sorunu olmuyor pek birde onlarda iyi sistem yapıyor Da 5 kadar iyi sistem gelmez gibi bu saatten sonra zaten yakındaki sistem onboard galiba ekran kartsız ucuz bir sistem olucak diğeride 13/14 bandında bekliyorum

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Ben yeteri kadar iyi değilim sistem konularında. Çok anlamam. O yüzden kesin konuşamam. Kusura bakmayın.

Hangi sınıf için çıkaracak? Yani 9.400TL ile alabileceğim sistem çıkarır herhalde?
Birde o tarihlerde sistem çıkaracağı haberine nasıl bakabilirim?
Bilgilendirme için çok teşekkürler :)
Bütçeyi biz de bilmiyoruz maalesef, Instagram hikayesinden duyurmuştu sistemleri.

Tokuchi77

80+ Bronze
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Büyük ihtimal yine kendi attığım sistemi alacağım.

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Bilemiyorum, İtopya'ya bağlı. Stokta varsa girer zaten, ama anında bitiyor. Biraz hızlı olmanız lazım.

Eğer çok aciliyeti yok derseniz bekleyebilirsiniz. Belki bu sistemin parasına güzel bir sistem çıkar.
Girip girmeyeceği hakkında siteden bildirim alabilir miyim yoksa sadece takip edip mi bakılıyor?

İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Büyük ihtimal yine kendi attığım sistemi alacağım.
Hayırlı olsun hocam.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
sistem gayet güzelde keşke asrkadaşlarında dediği gibi da5 i alsaydın

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
deniz
B
Beklemende fayda var bende alıcam 29 mayısı bekliyorum yine DA 5 gibi olursa süper olur 4 gün için 1660 yerine 2060 alabilirsin aynı fiyata

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Silindir

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9