Hayır bir sorununuz yok. Bu Harddisk zaten bu civarda okuma/yazma yapıyor.2 ye böldüm 500 gb 500 gb ondan sorun olabilir mi ?
adam gibi kullanırsan uzun ömürlüde olabilir ama bir hdd ssd yi geçemez herkonuda mesela hdd de flaşı tak çıkar fln yaparsan (çok kaba bir örnek kusura bakma =) ) yada bilgisayarı normal yoldan kapatmazsan hdd nin okuyucu bası yuvasına dönemiyebiliyor bu sorunda hddnin bozulmasına yol açar ama ssd ler de oyle bir sorun olamazBence 5k rpmlik bir HDDye göre normale yakın denilebilir.. Normalde harddiskler zaten 100-150 bandında değer veriyor. 80-90 vermesi çok da kötü değil. 4 yılı,çalışma süresini, modeli de baz alırsak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum verdiğin bilgiler çok doğru değil. Kısa ömürlü falan da değille
Bence 5k rpmlik bir HDDye göre normale yakın denilebilir.. Normalde harddiskler zaten 100-150 bandında değer veriyor. 80-90 vermesi çok da kötü değil. 4 yılı,çalışma süresini, modeli de baz alırsak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum verdiğin bilgiler çok doğru değil. Kısa ömürlü falan da değiller.
hdd ler kısa ömürlüdür ve çook büyük ihtimalle tamir olamazlar sadice çok büyük firmalar aracılıgıyla içindeki veriler kurtarılıyor
Kaç RPM 7200 kötü ama 5400 normaldepolama olarak kullanıyorum bu sonuçları verdi ömrü ne kadar gider 2016 da alındı leptop içinden
Alıntıyı görüntüle
7 yıldır kullandığım hdd 35 bin saat çalışmış , emin misin kısa ömürlü olduklarına 35 bin saat 4 yıl ediyor.hdd ler kısa ömürlüdür ve çook büyük ihtimalle tamir olamazlar sadice çok büyük firmalar aracılıgıyla içindeki veriler kurtarılıyor
Benim 15 yıllık wd neden 120 veriyor öyle ise?