DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Arkadaşlar çift monitör kurmak istiyorum.Fakat ekran kartım kaldırır mı ? GT 9500 1GB
Hocam yapmasanız daha iyi.Arkadaşlar çift monitör kurmak istiyorum.Fakat ekran kartım kaldırır mı ? GT 9500 1GB
R7 240 sorun çıkartır mı ?Hocam yapmasanız daha iyi.
ben bi sorun olucağını düşünmğyorum nasıl olsa sadece görüntü alıcaksınızArkadaşlar çift monitör kurmak istiyorum.Fakat ekran kartım kaldırır mı ? GT 9500 1GB
ama oyun da oynayacağım sadece görüntü değilben bi sorun olucağını düşünmğyorum nasıl olsa sadece görüntü alıcaksınız
oyunu oynasanızda bir sıkıntı çıkmaz bence neden çıksın ki sadece görüntü alıyosunuz bende hd 6350 vardı birinden oyun oynayıp diğerinden video izliyordum herhangi bir sıkıntı olmamıştıama oyun da oynayacağım sadece görüntü değil
Sizin ekran kartınız daha iyi değil mi ?oyunu oynasanızda bir sıkıntı çıkmaz bence neden çıksın ki sadece görüntü alıyosunuz bende hd 6350 vardı birinden oyun oynayıp diğerinden video izliyordum herhangi bir sıkıntı olmamıştı
Hocam sizinki daha iyi.oyunu oynasanızda bir sıkıntı çıkmaz bence neden çıksın ki sadece görüntü alıyosunuz bende hd 6350 vardı birinden oyun oynayıp diğerinden video izliyordum herhangi bir sıkıntı olmamıştı