9500 Tl Laptop Tavsiyesi

Iberg

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
9500
Merhaba arkadaşlar üniversiteye gittiğim için masaüstü almam şuanda imkansız gibi duruyor ondan dolayı bana iyi bir laptop lazım bütçem belli 9500 lira max verebileceğim sayı alttaki ürünü alacaktım ama satıcı bilmediğim için tereddütte kaldım hem bilgisayar için yorum ayriyetten de satıcıdan daha önce alışveriş yaptıysanız veya bir bilginiz varsa anlatabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz önceden teşekkürler.

https://www.n11.com/urun/monster-ab...fhd-dizustu-bilgisayar-2035416?magaza=monster
1633555701381.png

Hocam ısınıyor, kasası ve soğutması kötü ek olarak donanım sorunları var. Servisle uğraşırım diyorsanız alabilirsiniz.

Alternatif olarak IdeaPad veya MSI Bravo 15 modellerine bakabilirsiniz. Bravo serisi iyi kasa, soğutma, metal ve klavye kalitesine sahip. Kasa ve metal kalitesi yüksek olduğu için fiyat azaltma amacıyla donanımdan bir tık kısmışlar.

Hocam ısınıyor, kasası ve soğutması kötü ek olarak donanım sorunları var. Servisle uğraşırım diyorsanız alabilirsiniz.

Alternatif olarak IdeaPad veya MSI Bravo 15 modellerine bakabilirsiniz. Bravo serisi iyi kasa, soğutma, metal ve klavye kalitesine sahip. Kasa ve metal kalitesi yüksek olduğu için fiyat azaltma amacıyla donanımdan bir tık kısmışlar.
ısınmayan laptop diye bisi yok zaten. 9500₺’ye 3050Ti ve 11400H işlemcili laptop yok 10500₺‘e bile zor bulunuyor bu donanımda bu fiyat çok iyi.

ısınmayan laptop diye bisi yok zaten. 9500₺’ye 3050Ti ve 11400H işlemcili laptop yok 10500₺‘e bile zor bulunuyor bu donanımda bu fiyat çok iyi.
ısınmayan laptop yok evet ama sistemi açtıktan 10 dakika sonra sucuk pişirmeye yarayan laptop var.. Monster sistemleri açtıktan 10 dakika sonra koy üzerine tavayı miss gibi yemek pişsin

Son düzenleme:
Geri