akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
12V kanalından 600W çekiyor sanırım. yüksek güç tüketimlerinde dengesiz bir PSU diye okudum. +belki yetmeyebilir
12V kanalından 600W çekiyor sanırım. yüksek güç tüketimlerinde dengesiz bir PSU diye okudum. +belki yetmeyebilir
650 watt yeter ama o elinizdeki PSU aşırı dandik. O PSU’yu o kadar yüke sokmak ne kadar güvenli bir hareket emin değilimZaten 6700 satacağım için çok pahalıya gelmiyicek. Toplam 13500e geliyor. Peki sizce 6700 kaça gider ve 650 w yeter mi?
9500'ün abartı bir yanı yok, çok kötü bir model zaten.O paraya nasıl aldın 'la?
Neden? sebeplerini söyle.9500'ün abartı bir yanı yok, çok kötü bir model zaten.
Ekran kartı ile güç kaynağınızı da satmanızı öneririm. Yeter ama risk almaya gerek yok bence. 250 TL'ye koyun. Üzerine biraz daha koyup yeni konu açın yardımcı olalım.
Kart için ise hayırlı olsun iyi fiyat. İlerde pişman olmazsınız inşAllah.
Güç kaynağı kaça gider ve yenisi için ne kadar ekleme lazm? 6700 kaça gider sıfır kapalı msi gaming x? İnşallah pişman olmassınız derken neyi kasttetiniz?PSU'yu değiştirmenizi öneririm. Sebebi; https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-sharkoon-shp650-v2-neden-alinmamalidir.722263/
Güç kaynağı kaça gider ve yenisi için ne kadar ekleme lazm? 6700 kaça gider sıfır kapalı msi gaming x? İnşallah pişman olmassınız derken neyi kasttetiniz?
RX6700 çıktımı? ben 2.elde veya sıfır bir ilanı göremedim.Güç kaynağı kaça gider ve yenisi için ne kadar ekleme lazm? 6700 kaça gider sıfır kapalı msi gaming x? İnşallah pişman olmassınız derken neyi kasttetiniz?
6700XT'den bahsediyor.Alıntıyı görüntüle
Kafanızda bunlara göre fiyat kurabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RX6700 çıktımı? ben 2.elde veya sıfır bir ilanı göremedim.
Fiyatlar düşüşe geçti. Bu biraz erken ama belki 1-2 aya belki 8000-8250 TL civarına düşme ihtimali var bu gidişatla. Ama zamanına göre gerçekten iyi fiyat. Güç kaynağı ise bence 250-300 TL'ye satarsınız. Ekran kartını ise 8500 TL yazın 7750 TL civarına bırakın.Güç kaynağı kaça gider ve yenisi için ne kadar ekleme lazm? 6700 kaça gider sıfır kapalı msi gaming x? İnşallah pişman olmassınız derken neyi kasttetiniz?