İşletim sistemi çok eski YouTube açmaz hocam en azından bir S6 bakınMerhaba akakçede geziyordum en düşük fiyata çektim samsung s3 mini ptt avm de 960 tl ye satıyorlar her halde yenilenmiş bende s3 mini almayı düşünüyorum 2. elde düzgün bulamadım sizce almalımıyım
evde kullanılmayan 16 gb samsung j5 cihazım var youtube play store aktif alacaksan 1k ya bırakırımMerhaba akakçede geziyordum en düşük fiyata çektim samsung s3 mini ptt avm de 960 tl ye satıyorlar her halde yenilenmiş bende s3 mini almayı düşünüyorum 2. elde düzgün bulamadım sizce almalımıyım
Samsung S6'da açmıyor artık. Android 6 ve 7'nin 1 ay önce YouTube desteği bitti. Donanım olarak güzel cihaz custom rom kurarsa eğer kullanılabilir.İşletim sistemi çok eski YouTube açmaz hocam en azından bir S6 bakın
TWRP varsa iş kolaySamsung S6'da açmıyor artık. Android 6 ve 7'nin 1 ay önce YouTube desteği bitti. Donanım olarak güzel cihaz custom rom kurarsa eğer kullanılabilir.
Malesef olmazevde kullanılmayan 16 gb samsung j5 cihazım var youtube play store aktif alacaksan 1k ya bırakırım
Custom rom atmayı düşünüyorum hocam android 7.1.2İşletim sistemi çok eski YouTube açmaz hocam en azından bir S6 bakın
TWRP ne demek bilmiyorum ama custom rom için gerekli her halde internette detaylı bir rehber buldum onla beraber custom rom atmayı düşünüyorumTWRP varsa iş kolay
Hicam az daha koyun sahibinden de S6 varMalesef olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Custom rom atmayı düşünüyorum hocam android 7.1.2
Mesaj otomatik birleştirildi:
TWRP ne demek bilmiyorum ama custom rom için gerekli her halde internette detaylı bir rehber buldum onla beraber custom rom atmayı düşünüyorum
s3 mini olmaz git ikinci ele bak j5-ler falan dolu piyasadaaMerhaba akakçede geziyordum en düşük fiyata çektim samsung s3 mini ptt avm de 960 tl ye satıyorlar her halde yenilenmiş bende s3 mini almayı düşünüyorum 2. elde düzgün bulamadım sizce almalımıyım
Onlar da arkadaşı memnun etmez maalesef onların da YouTube desteği yok.s3 mini olmaz git ikinci ele bak j5-ler falan dolu piyasadaa