Neler Yeni

9600 TL'lik topladığım sisteme yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
3600 zaten yeterince güçlü kart. 3600x almak yerine 3600 alın derim, yeni nesil oyunlarda ekran kartının önemi epey arttı. 3600 alıp 5700xt alırsanız çok daha verimli olur
Eyvallah reis sabahtan beri eleştri geliyor direk şu model derseniz bende biraz araştırırım o modeli.

Fury35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mansur
Arkadaşın dediği gibi 5700 XT ye bakmanı öneririm.

Fury35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mansur
Kasanın önündeki kısım eğer plexiglass ise kolay çizilebilir bilgin olsun ayrıca öndeki kısım ramlerine çok yakınsa yine fan performansında sorun olabilir. Ramlerin işlmciyle uyumlu mu? diye kontrol etmeni tavsiye ederim. Anakartının çift slot olması ilerde bir tane daha ram takayım dediğinde sorun yaratabilir. Mümkünse 4 slotlu mATX kart bulmaya çalış. Geri kalan parçalarda sorun yaşayacağını sanmam.

Elyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serkan aşlayıcı
Ekran kartı Bi tık daha iyi bi şeçim olabilirdi Hayırlı olsun.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Kasanın önündeki kısım eğer plexiglass ise kolay çizilebilir bilgin olsun ayrıca öndeki kısım ramlerine çok yakınsa yine fan performansında sorun olabilir. Ramlerin işlmciyle uyumlu mu? diye kontrol etmeni tavsiye ederim. Anakartının çift slot olması ilerde bir tane daha ram takayım dediğinde sorun yaratabilir. Mümkünse 4 slotlu mATX kart bulmaya çalış. Geri kalan parçalarda sorun yaşayacağını sanmam.
Rica etsem sisteme uygun bir kasa önerir misin

Rica etsem sisteme uygun bir kasa önerir misin
İstediğin kasada olmasını istediğin özellikleri yazarsan rahatlıkla bulurum. Ancak ben ana kartına uygun bakarım yani ilerde ATX anakarta geçerim dersen kasayı da değişitirmen gerekir. Senin attığın kasaya mATX, ATX takılabiliyor. Ancak kasa içinde mATX ana kart cücük gibi kalıyor bilgin olsun daha önce kullanmıştım.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
PSU yani Power Supply Unit (Güç Kaynağı Ünitesi) benim attığım kasanın içerisinde COOLER MASTER MWE WHITE 650W 80+ gibi bir psu vardır tahminen ancak içerisindeki psu modelini belirtmemişler.
sağol bro gezinirken açıklamada yazan kısımlarda 650w ibaresini görünce acaba diyordum güç kaynağıda dahil mi diye bunu söylemen iyi oldu.

Top Bottom