Do,dostum samsung ssdlere bakmıyor diye biliyorumİnanılmaz bir şey daha söylüyorum,
Alıntıyı görüntüle
Samsung'un destek kısmında SSD ile ilgili bir şey yok...
Garantiye yollayacaktım sonra samsung ilgilenmiyormuş aldığın yere söyle dediler onlar bir yer söyledi güvenmedim göndermedim gerçi samsung ssdlerde sağlık düşmesi sorun olmadığı ile ilgili bir kaç şey gördüm içime su serpmişti etkileyici fark hissetmiyorum 4.yılına girdiğinde garantiye yollayacam bakalım ama ilgileneceklerini düşünmüyorum.Do,dostum samsung ssdlere bakmıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Zımba gibi samsung ssdler radeon serisine özeniyor sanırım.
Zaten SSD için destek kategorisi yoktu.Do,dostum samsung ssdlere bakmıyor diye biliyorum
Alıntıyı görüntüle
Zımba gibi samsung ssdler radeon serisine özeniyor sanırım.
Garantiye yollayacaktım sonra samsung ilgilenmiyormuş aldığın yere söyle dediler onlar bir yer söyledi güvenmedim göndermedim gerçi samsung ssdlerde sağlık düşmesi sorun olmadığı ile ilgili bir kaç şey gördüm içime su serpmişti etkileyici fark hissetmiyorum 4.yılına girdiğinde garantiye yollayacam bakalım ama ilgileneceklerini düşünmüyorum.
Link var mı kanks nereden (mağaza olarak) aldın.Almanyadan aldım 1 TB Evo Plus 1100 liraya geldi
Write değerlerinde düşmüş benimde düştü samsungla çok tartıştım ama boş yapıyorlar diyorum samsung garantisi niye çıkıyor biz bakmıyoruz diyor dedim o zaman garanti belgesi koymayın bir şey demedi sinirlenmiştim.Zaten SSD için destek kategorisi yoktu.
Kaç yıllık ilk aldığımda benimde öyleydi sonradan kendinden geçiyor.47 derece mi? Yükte 35 derecede çalışıyor benim SAMSUNG ssd'm.
Read değerim SSD'de yazdığından daha fazla yani ben kontrolcüye bir şey olduğunu sanmıyorum. Samsung SSD'lerde Turbo Write diye bir şey var belki sıcaklıktan dolayı turboya geçmiyordur. Veya kalan boş alan. %75'i filan dolu şu an.Write değerlerinde düşmüş benimde düştü samsungla çok tartıştım ama boş yapıyorlar diyorum samsung garantisi niye çıkıyor biz bakmıyoruz diyor dedim o zaman garanti belgesi koymayın bir şey demedi sinirlenmiştim.
Read benimde normal veya normalden iyi ama write ? Turbo write ile alakalı olabilir ama bunu nasıl soğutacağız buz kompresi mi yapayım kendim için kullandığım fanı ssdye tutarak soğutmayı denediğimde fayda etmemişti.Read değerim SSD'de yazdığından daha fazla yani ben kontrolcüye bir şey olduğunu sanmıyorum. Samsung SSD'lerde Turbo Write diye bir şey var belki sıcaklıktan dolayı turboya geçmiyordur. Veya kalan boş alan. %75'i filan dolu şu an.
Turbo write sadece SATA'larda varmış sanırım. Yazma hızım neden düştü anlamadım ben bunu biraz araştırayım en iyisi.Read benimde normal veya normalden iyi ama write ? Turbo write ile alakalı olabilir ama bunu nasıl soğutacağız buz kompresi mi yapayım kendim için kullandığım fanı ssdye tutarak soğutmayı denediğimde fayda etmemişti.
Adı CrystalDiskInfoprogramı nerden indiriyoruz
bulursan benide aydınlatırsan sevinirim.Turbo write sadece SATA'larda varmış sanırım. Yazma hızım neden düştü anlamadım ben bunu biraz araştırayım en iyisi.
Adı CrystalDiskInfo