- Konu Sahibi Konu Sahibi
Puanlarla birlikte vesaire 800 tl ye geldi Prime modelinin ne özellikleri prime+ dan iyiPrime modeli prime+ dan daha iyi. 1400tl ye değmez evet ,bu da 1000tl ye değmez
Puanlarla birlikte vesaire 800 tl ye geldi Prime modelinin ne özellikleri prime+ dan iyiPrime modeli prime+ dan daha iyi. 1400tl ye değmez evet ,bu da 1000tl ye değmez
nee kablosuz mouse mi istemiyorsun hayatımda gördüğüm ilk kablolu mouse isteyen kişisin.![]()
SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik FPS Gaming Oyuncu Mouse - idefix
SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik FPS Gaming Oyuncu Mouse ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
970tl ye alınır mı?? Kablosuz istemiyorum başka önerileriniz varsa açığım
2-3 defa kablosuz kullandım dandik mouse larda değildi G305 Aj159 nearlink ama o kabloludaki hissiyatı asla vermedinee kablosuz mouse mi istemiyorsun hayatımda gördüğüm ilk kablolu mouse isteyen kişisin.
Valla hocam ben razer deathadder v2 miniden g pro wirelesse geçtim resmen taş devrinden çağ atladım gibi bir şey yaşadım.2-3 defa kablosuz kullandım dandik mouse larda değildi G305 Aj159 nearlink ama o kabloludaki hissiyatı asla vermedi
g pro wireless ayri bir seviye ztn onda gecikme vesaire hissetmezsinValla hocam ben razer deathadder v2 miniden g pro wirelesse geçtim resmen taş devrinden çağ atladım gibi bir şey yaşadım.
prime+ 'nın click latency değeri düz prime versiyonundan yaklaşık 5.5 kat fazlaPuanlarla birlikte vesaire 800 tl ye geldi Prime modelinin ne özellikleri prime+ dan iyi
2 side 1000hz diye biliyorum ben yani gecikme değeri fln Özelliklerine baktığımdada aynı görmüştümprime+ 'nın click latency değeri düz prime versiyonundan yaklaşık 5.5 kat fazla
Hocam bilmenizi beklemiyorum zaten forumdakilerin cogu da yeni üye ,bunu bilen yok zaten . Bir şey diyemiyorum alinmaz bi mouse bana göre2 side 1000hz diye biliyorum ben yani gecikme değeri fln Özelliklerine baktığımdada aynı görmüştüm
ben zaten 5 yıldır üyeyimde ban yemiştim bu bütçeye daha iyisi yok benceHocam bilmenizi beklemiyorum zaten forumdakilerin cogu da yeni üye ,bunu bilen yok zaten . Bir şey diyemiyorum alinmaz bi mouse bana göre
Bende eski üyeyim, bu bütçede daha iyisi var aslında ama şu ands garip bir şekilde fiyatı şişik. Glorious model I ,849-900 liraya bulunuyorduben zaten 5 yıldır üyeyimde ban yemiştim bu bütçeye daha iyisi yok bence
valla 1.3 aşardı bütçeyi 500 tl oynuyor aradaBende eski üyeyim, bu bütçede daha iyisi var aslında ama şu ands garip bir şekilde fiyatı şişik. Glorious model I ,849-900 liraya bulunuyordu