GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,702
bu fıyat bandındaki razer steelseries in kronik mouselarında daha iyidirKablosuz mouse sevmediğim için almadım alırsam da razer steelseries falan alınırım
bu fıyat bandındaki razer steelseries in kronik mouselarında daha iyidirKablosuz mouse sevmediğim için almadım alırsam da razer steelseries falan alınırım
Ben çok kullandım hiçbir kronik sıkıntı denk gelmedi oyunlarda klasik değil action oyunlar hiçbir sıkıntı olmuyorbu fıyat bandındaki razer steelseries in kronik mouselarında daha iyidir
İş bankası mobil 100 TL indiriyorSELAM150 ilk siparişinizse 787TL ye geliyor. Kuponlardan 100TL düşerseniz 837TL ye geliyor.
Çünkü kalmadı buda plus galiba düz değil çocuklara aldım 2 ay kalmaz mouse uçar habire mouse masa vuruyorlar 1 yıldır iyi dayandıbirkac ay oncesine kadar bu mouse lar 500 600 civariydi, ne ara bu kadar zamlanmis
Evet steelseries ürünlerinin tasarımları berbat gerçektenmouse KLAVYEDEN FAZLA ANLAMAM SAADECE TİPİ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR HEP GAMEPED KULLANDIĞIM İÇİNDE BU ACAYİP ÇİRKİNMİŞ BE
Elini altında klavye gibi değilki zamanla alışıyorEvet steelseries ürünlerinin tasarımları berbat gerçekten
Kişiden kişiye değişiyor hocam ben fps oynamadığım için hz miş sensörmüş umurumda değil sessiz olması öncelik mesela o yüzden m330 silent kullanıyorum ofis mouse u. Kimisi de tasarımı ön planda tutar adamına göre değişir. Sadece ben hiçbir ürününü beğenmiyorum ne kulaklıkları ne klavyeleri ne mouseları.Elini altında klavye gibi değilki zamanla alışıyor