Neler Yeni

9700x msı x670e ankart msı 4070super

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Üveys Talha kayalı
o normal zaten 5.5 max ı onda problem yok kesinlikle ekstra sürmüşsün
hm anladım ozmn kasayı söküp macunu temizleyip sıkıp bir karton parçasıyla düz sürsem iyi mi? olur yoksa çaprazmı yapayım gene
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyisi siz soğutucuyu çıkarın hem soğutucu bakır yüzeyini hem işlemciyi temizleyin sonra macunu tekrar sürün düzelir

o zaman soğutucuda bi problem olabilir
şimdi söküp temizleyeceğim ve yeniden sürücem aynı sorun olursa sıvı soğutmadan şüphelenicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tarık
hm anladım ozmn kasayı söküp macunu temizleyip sıkıp bir karton parçasıyla düz sürsem iyi mi? olur yoksa çaprazmı yapayım gene

şimdi söküp temizleyeceğim ve yeniden sürücem aynı sorun olursa sıvı soğutmadan şüphelenicem
Aynen bir öyle deneyin tertemiz olsun eğer halen sıcaklık yüksek ise sıvı soğutmada problem olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Üveys Talha kayalı
Mümkün değil o işlemci için bir problem olabilir montaj kısmında

Ekstra mı sürdünüz zaten sıvı soğutma kendi termali ile geliyor bende h150 icue modeli var hiç ellemeden taktım 7800x3d warzone da 62 dereceyi geçmiyor
üzerinde sürü olan macunu temizledim ve artic-6 macun aldım güzel dediler baya sürdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tarık
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Üveys Talha kayalı
kolonyalı bez veya peçeteyle silin hocam
peçete ile tertemiz ettim ve son kalan 1-2 gr macunu sürüp bir karton parçasıyla dümdüz sürdüm heryerini güzelce kapladım şimdi teste sokucam fan çoklayıcı vardı onuda çıkarıp ayrı ayrı fan yererine soktum

peçete ile tertemiz ettim ve son kalan 1-2 gr macunu sürüp bir karton parçasıyla dümdüz sürdüm heryerini güzelce kapladım şimdi teste sokucam fan çoklayıcı vardı onuda çıkarıp ayrı ayrı fan yererine soktum
2 dk tutum ve gene aynı ısı değerleri neyi yanlış yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tarık

2 dk tutum ve gene aynı ısı değerleri neyi yanlış yapıyorum
Hocam göremediğim için nasıl takıldıgını bir şey diyemiyorum ama görünen sıvı soğutucuda problem gibi

Top Bottom