PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 320
İmkansız rajintrk cratos gibi bişey lazımrx 6700
9800x3d
b650m
16gb ram
120mm kule soğutma
için 600w psu yeter mi
İmkansız rajintrk cratos gibi bişey lazımrx 6700
9800x3d
b650m
16gb ram
120mm kule soğutma
için 600w psu yeter mi
CS2 pupg falan oynamam büyük oyunlar hikayeli oyunlar oynarım 7800x3d var değermi değiştirmeye ekran kartı 7900xtx
Çünkü 9 taksit vade farksız ürün satın almak her zaman avantaj bizim ülkemizde. Rame gelen zam dalgasının islemciye vb. gelmiceği garantisi yok ayrıca kur şoku olabilitesini hesaba hiç katmıyorum. Bu yüzden talep çokİşlemci yeni çıkmış gibi niye bu kadar ilgi gördü bu?
r7 7800x3d işlemcim var şu an oyun için kullanıyorum ilerde video edit yapmayı düşünüyorum sence gerek var mı bu modele geçiş yapmaya yoksa fuzuli mi olur baktım özelliklerine işlemci parçacıkları aynıİşlemcini 13 k ya satsan bunu 9 taksit ayda 2300 e alıyorsun yani direkt olarak yaklasık 6 taksitini ödüyorsun geriye kalan 3 taksitte de paramızın devamlı değer kaybettiğini varsayarsak pul oluyor. Yani İşlemcini güzel fiyata satarsan makul bence sisteminin potansiyelini yükseltmiş oluyorsun sonuç olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü 9 taksit vade farksız ürün satın almak her zaman avantaj bizim ülkemizde. Rame gelen zam dalgasının islemciye vb. gelmiceği garantisi yok ayrıca kur şoku olabilitesini hesaba hiç katmıyorum. Bu yüzden talep çok
Edit yapacaksan geçilirr7 7800x3d işlemcim var şu an oyun için kullanıyorum ilerde video edit yapmayı düşünüyorum sence gerek var mı bu modele geçiş yapmaya yoksa fuzuli mi olur baktım özelliklerine işlemci parçacıkları aynı
konuyu yeni gördüm yardımcı olursanız sevinirim
Geçilir oyunda maksimum yüzde 8 kadar fark görürsün render de yüzde 30 lara kadar fark görürsün muhtemelen.r7 7800x3d işlemcim var şu an oyun için kullanıyorum ilerde video edit yapmayı düşünüyorum sence gerek var mı bu modele geçiş yapmaya yoksa fuzuli mi olur baktım özelliklerine işlemci parçacıkları aynı
konuyu yeni gördüm yardımcı olursanız sevinirim
Bendeki model net kaça satilir pekiGeçilir oyunda maksimum yüzde 8 kadar fark görürsün render de yüzde 30 lara kadar fark görürsün muhtemelen.
Monitör geldi mi hocam?Edit yapacaksan geçilir
ben 12ye sattım bugün zorlasan 12.5 13 falan satılır büyük ihtimalle 500 lira için uğraşmak istemediğimden alıcı bulunca direkt verdim 6 aylıktıBendeki model net kaça satilir peki
Geldi de eve geçmedim dahaMonitör geldi mi hocam?
çok kararsızım şu an sanki fuzuli olacakmış gibiben 12ye sattım bugün zorlasan 12.5 13 falan satılır büyük ihtimalle 500 lira için uğraşmak istemediğimden alıcı bulunca direkt verdim 6 aylıktı
yani gerek var mı dersen geçmeye yok bence ama 9 taksitle garanti kampanyaları birleştirince 19k gibi fiyata geldi o yüzden aldımçok kararsızım şu an sanki fuzuli olacakmış gibi
Heycan dorukta benimki daha gelmedi..Geldi de eve geçmedim daha