xanax
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Hakan İyisaraç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hayırlı olsun da biraz pahalıya kapamışın sistemi sanki.
Gen5 ssd iş içinse anlarım ama bana sorarsan hiç gerek yok o hızlara ekstra para vermeye. Diğer SSD'yi de hem daha iyi model seçerdin.
Kasa çok daha iyi olabilirdi. Herhalde ellerinde anlık beyaz o vardı diye seçtin.
Soğutucu çok daha iyi olabilirdi. Bunu da beyaz diye seçtin herhalde.
Hayırlı olsun hocam tekrardan. Güle güle kullanın.
Bu daha belli değil diye biliyorum. Sızıntılar pek öyle söylemiyor en azından. Bir çıksın da öyle bakalım.
Kasa ve soğutucu icin görüntü önemliydi benim için o isteğimi karşılıyor. O nedenle bunları seçtim. Isınma sorunu yaşarsak revize ederiz. O hızda bi ssd de sırf merakından seçtim. Çok büyük hızlar vaadediyor. Depolama amaçlı ekstra standart bi ssd seçmek bana anormal gelmedi. Ekran kartı rog seçince ekstra 10bin liraya mal oluyordu asusa göre. Yine de böyle seçtim. Asrock anakart seçmeyi aklımdan geçirmesem de inceledim ve tüm isteklerimi karşıladığımı gördüm. Şekli de çok güzeldi. Ben de onu seçtim. Çok absürt tepki veren olmuş ama ben abartılı tepki verdiklerini düşünüyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5090 için de çıkacağı fiyatları veremeyeceğime eminim. Güzel soğutması büyük adı olan bi kart almak istedim. Yıllar geçse de üzmez böyle kartlar. O nedenle 4090 aldım. Fiyatı da uygun geldi sunduğu seviyeye. 5080 almak istemiyorum mesela.