Neler Yeni

9800x3d 4090 x870 sistem aldım h.o.

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç
Hocam hayırlı olsun da biraz pahalıya kapamışın sistemi sanki.

Gen5 ssd iş içinse anlarım ama bana sorarsan hiç gerek yok o hızlara ekstra para vermeye. Diğer SSD'yi de hem daha iyi model seçerdin.
Kasa çok daha iyi olabilirdi. Herhalde ellerinde anlık beyaz o vardı diye seçtin.
Soğutucu çok daha iyi olabilirdi. Bunu da beyaz diye seçtin herhalde.

Hayırlı olsun hocam tekrardan. Güle güle kullanın.

Bu daha belli değil diye biliyorum. Sızıntılar pek öyle söylemiyor en azından. Bir çıksın da öyle bakalım.

Kasa ve soğutucu icin görüntü önemliydi benim için o isteğimi karşılıyor. O nedenle bunları seçtim. Isınma sorunu yaşarsak revize ederiz. O hızda bi ssd de sırf merakından seçtim. Çok büyük hızlar vaadediyor. Depolama amaçlı ekstra standart bi ssd seçmek bana anormal gelmedi. Ekran kartı rog seçince ekstra 10bin liraya mal oluyordu asusa göre. Yine de böyle seçtim. Asrock anakart seçmeyi aklımdan geçirmesem de inceledim ve tüm isteklerimi karşıladığımı gördüm. Şekli de çok güzeldi. Ben de onu seçtim. Çok absürt tepki veren olmuş ama ben abartılı tepki verdiklerini düşünüyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5090 için de çıkacağı fiyatları veremeyeceğime eminim. Güzel soğutması büyük adı olan bi kart almak istedim. Yıllar geçse de üzmez böyle kartlar. O nedenle 4090 aldım. Fiyatı da uygun geldi sunduğu seviyeye. 5080 almak istemiyorum mesela.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
Güç kaynağı Tuf serisi bu sisteme yakışmamış Baya eleştiri alan bir psu diğer parçalar güzel bu arada fiyat olarak herkes bir şey söylemiş ancak 5000 serisi piyasaya çıktığında 4000 serisinin fiyatı ciddi yükselicek ozaman bu fiyat baya düşük kalacak hayırlı olsun.

ANYA

80+ Bronze
Hayırlı olsun karabağlarda mı oturuyorsun? bende orda oturuyorum :D Bu arada hangi monitor kullanıyorsun?

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç
Hayırlı olsun karabağlarda mı oturuyorsun? bende orda oturuyorum :D Bu arada hangi monitor kullanıyorsun?
Aynen sen nerdesin ? Daha almadım ya full hd monitörüm, oynadığım tek oyunda cs. Yine de böyle sistem toplamak istedim. Oled 360hz planlıyorum araştıramadım daha monitorleri.

Güç kaynağı Tuf serisi bu sisteme yakışmamış Baya eleştiri alan bir psu diğer parçalar güzel bu arada fiyat olarak herkes bir şey söylemiş ancak 5000 serisi piyasaya çıktığında 4000 serisinin fiyatı ciddi yükselicek ozaman bu fiyat baya düşük kalacak hayırlı olsun.

Yani tuf serisi sorun çıkarır mı bu psu bilemiyorum onu tabi.

Parçaları tek tek açıp bakan genel düşünen bi insan bu sistemi beğenecektir. 9800x3d Rtx 4090 rog bi sistem için de 155bin normal. Ne pahalı ne ucuz benim gözümde. Hazır sistemleri inceledim hiç birini beğenmedim, dedim ben kendim dizeyim. Kimse diretmedi bana bunları hür irademle seçtim :))

muiddin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin ulusan
öncelikle hayırlı olsun ekran kartı işlemci gen 5 ram ve anakart kaça patladı parçaların fiyatlarını yazarmısın varsa da ben görmedim, taksit yaptılar mı? bir de sistemin montajını vatan yapıyor sanırım değil mi.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
Aynen sen nerdesin ? Daha almadım ya full hd monitörüm, oynadığım tek oyunda cs. Yine de böyle sistem toplamak istedim. Oled 360hz planlıyorum araştıramadım daha monitorleri.

Yani tuf serisi sorun çıkarır mı bu psu bilemiyorum onu tabi.

Parçaları tek tek açıp bakan genel düşünen bi insan bu sistemi beğenecektir. 9800x3d Rtx 4090 rog bi sistem için de 155bin normal. Ne pahalı ne ucuz benim gözümde. Hazır sistemleri inceledim hiç birini beğenmedim, dedim ben kendim dizeyim. Kimse diretmedi bana bunları hür irademle seçtim :))
PSU Kalite sıralamasında Tier a-b-c diye ölçümü var a en iyisi b orta c kötü olarak düşünebiliriz. Listeyi paylaşıyorum kontrol edersin.

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç
öncelikle hayırlı olsun ekran kartı işlemci gen 5 ram ve anakart kaça patladı parçaların fiyatlarını yazarmısın varsa da ben görmedim, taksit yaptılar mı? bir de sistemin montajını vatan yapıyor sanırım değil mi.

Ekran kartı 84150
İşlemci 23100
Ram 4900
Anakart 13760
Ssd-1 6600
Ssd-2 2500
Sıvı soğutma 7750
Kasa 5390
Psu 7160

3 taksit peşin fiyatına.
Montaj yapıyorlar evet.

PSU Kalite sıralamasında Tier a-b-c diye ölçümü var a en iyisi b orta c kötü olarak düşünebiliriz. Listeyi paylaşıyorum kontrol edersin.

Anladım ama heralde ben de saatli bomba satın almamısımdır heralde :D

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç
Kasanın ve sıvı soğutucunun örneği:

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç
Anakartımı asus rog strix 870-a ya güncelledim.
Şu an tek çekindiğim nokta 4090da coil whine olması. Umarım böyle bişeyle karşılaşmam.

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf apak
Sistemi almış bulunuyorum. 155bin tl tuttu. Vatanda bir çok üründe indirim vardı. Güzel bi alışveriş olduğunu düşünüyorum. Her şeyi tek tek seçtim güzelce. Komple beyaz bi sistem yaptım.

Edit: Anakartı asus rog strix 870-a ya ile değiştirdim.
Hayırlı olsun biraderim bende sistem topluyorum işlemci ve ekran kartı kaldı sadece. 9800x3d ve 4070 süper düşünüyorum

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939