9800x3d 5070ti hazır sistem öneri

forxeo

80+ Silver
Reaksiyon skoru
754
merhabalar, bütçem 90 bin liraya kadar çıkabilir. genellikle cs oynayacağım için işlemcinin 9800x3d olması önemli. ekran kartını da nvidia tarafından almayı düşünüyorum. aklıma aşağıdaki sistem yattı. anakart kasa ve soğutucu hakkında çok bilgim yok anakart aklıma yatmadı hangilerini seçmeliyim? bunun dışında bu bütçelerde ne alınabilir?

merhabalar, bütçem 90 bin liraya kadar çıkabilir. genellikle cs oynayacağım için işlemcinin 9800x3d olması önemli. ekran kartını da nvidia tarafından almayı düşünüyorum. aklıma aşağıdaki sistem yattı. anakart kasa ve soğutucu hakkında çok bilgim yok anakart aklıma yatmadı hangilerini seçmeliyim? bunun dışında bu bütçelerde ne alınabilir?
Parça kalitesi rezil 5070ti sistem alacağıma hiç almam daha iyi sadece işlemci ile ekran kartı var (ekran kartı da prime öyle phantom falan bile değil )

bu bütçelerde ne önerebilirsin
İşlemciyi 9700x yapıp diğer parçalara yuklenmeni öneririm mesela kaliteli bir kasa PSU ve anakart kaliteli bir SSD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart b650 yapıp alabilirsin

İşlemciyi 9700x yapıp diğer parçalara yuklenmeni öneririm mesela kaliteli bir kasa PSU ve anakart kaliteli bir SSD

çok teşekkür ettim

işlemcin 9800x3d de kalsa ekran kartın nvdia değil de 9070xt olsa bence daha fiyat performans olur
5070 lacak olsan da 5070 ti alcak olsanda bence 9070xt daha iyi alternatif olur fiyat performans açısından (özellikle oynayacağın oyunlar için )

normal kullanımda genel oyun değerlendirmesinde işlemciyi x3d den aşağı çekmesi ve diğer bileşenlere yüklenmesi mantıklı bir hareket ama
ben fps ağırlıklı oynuyorum diyorsa x3d işlemci de seçebilir

ama 5070 almaktansa 9070xt daha mantıklı bence

Son düzenleme:
işlemci 9800x3d
anakart asus tuf gaming b850m-e
ram 2x16 corsair 6000mhz
kasa cougar 850w gold psulu
bu iyi duruyor aklıma yattı teşekkürler

işlemcin 9800x3d de kalsa ekran kartın nvdia değil de 9070xt olsa bence daha fiyat performans olur
5070 lacak olsan da 5070 ti alcak olsanda bence 9070xt daha iyi alternatif olur fiyat performans açısından (özellikle oynayacağın oyunlar için )

normal kullanımda genel oyun değerlendirmesinde işlemciyi x3d den aşağı çekmesi ve diğer bileşenlere yüklenmesi mantıklı bir hareket ama
ben fps ağırlıklı oynuyorum diyorsa x3d işlemci de seçebilir

ama 5070 almaktansa 9070xt daha mantıklı bence
evet ona bakmaya karar verdim daha fp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian