- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerin için çok teşekkür ederim başka önerilerinide almak isterimpeki öyle diyorsan hocam

Önerin için çok teşekkür ederim başka önerilerinide almak isterimpeki öyle diyorsan hocam
Ama bu 7800x3d gibi değil 9800x3d ayrı bir güzel özellikleri var 9800x3d daha az ısınıyo oyunlarda render yapmicaksa 9800x3dhocam güzel de ekran kartı fiyatında öyle iş mi olurben bi türlü ısınamadım şu x3dlere
Şuanda ortalama 40 k tutuyor biraz geçebilir değer mi yoksa işlemciden kısıp 7800x3D mi yapsak7900xt veya 9070 xt ekle bütçe varsa pişman etmez
ekran kartı 9070xt tercih edebilirsin bu sisteme 2k 240hz falan gider rahat. anakart b650mr fiyatı iyi tercih edilebilir.Önerin için çok teşekkür ederim başka önerilerinide almak isterim![]()
Render ne oluyor usta fazla bilgim yok amaAma bu 7800x3d gibi değil 9800x3d ayrı bir güzel özellikleri var 9800x3d daha az ısınıyo oyunlarda render yapmicaksa 9800x3d
Bence değer 7800x3d yapacağına 9700x yap eğer 7800x3d yapcam diyorsan bi iş yapılcaksa ya f/p olan seçilmeli veya güçlü olan seçilmeli benim fikrime göreŞuanda ortalama 40 k tutuyor biraz geçebilir değer mi yoksa işlemciden kısıp 7800x3D mi yapsak
Aynı wifi özelliği olmasa da olur benim için uzun yıllar götürür o zaman bu anakart demi ustaekran kartı 9070xt tercih edebilirsin bu sisteme 2k 240hz falan gider rahat. anakart b650mr fiyatı iyi tercih edilebilir.
İşte içerik üretiyorsan mutlaka render yapıyorsundur o kısmı genellikle para kazananları ilgilendiriyor benceRender ne oluyor usta fazla bilgim yok ama
9800x3D fiyatı nasıl şuan da iyi mi? sizce dün 21k di tray şimdi 20.380 Alınır mı? yoksa beklenir miBence değer 7800x3d yapacağına 9700x yap eğer 7800x3d yapcam diyorsan bi iş yapılcaksa ya f/p olan seçilmeli veya güçlü olan seçilmeli benim fikrime göre
İlerde yapmak istersem bu işlemci ile yapabilir miyimİşte içerik üretiyorsan mutlaka render yapıyorsundur o kısmı genellikle para kazananları ilgilendiriyor bence
Yani tercih meselesi bilemem9800x3D fiyatı nasıl şuan da iyi mi? sizce dün 21k di tray şimdi 20.380 Alınır mı? yoksa beklenir mi
Daha iyisini yaparsın sadece biraz daha fazla ısınır okdr oyun performans ı baya iyi9800x3D fiyatı nasıl şuan da iyi mi? sizce dün 21k di tray şimdi 20.380 Alınır mı? yoksa beklenir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlerde yapmak istersem bu işlemci ile yapabilir miyim
Yatırım tavsiyesi veremem9800x3D fiyatı nasıl şuan da iyi mi? sizce dün 21k di tray şimdi 20.380 Alınır mı? yoksa beklenir mi
Çünkü ekonominin ne olacağı belli değil9800x3D fiyatı nasıl şuan da iyi mi? sizce dün 21k di tray şimdi 20.380 Alınır mı? yoksa beklenir mi
İnce hesap gaming gecesi yapıyor ama fazla takip edemedim gördüğüm kadarıyla işlemci pek olmuyor sanırım stok da 5 adet gözüküyor açıkçası kararsız kaldımYani tercih meselesi bilemem
Daha iyisini yaparsın sadece biraz daha fazla ısınır okdr oyun performans ı baya iyi
Yani 7800 x3d alacağına 9700x al daha iyiİnce hesap gaming gecesi yapıyor ama fazla takip edemedim gördüğüm kadarıyla işlemci pek olmuyor sanırım stok da 5 adet gözüküyor açıkçası kararsız kaldım
Teşekkür ederim önerileriniz için işlemci olarak 9800x3D karar verdim anakart olarak Asus b650mr (MSI tercih edilebilir mi yoksa Asus daha mı iyi olur )Yani tercih meselesi bilemem
Daha iyisini yaparsın sadece biraz daha fazla ısınır okdr oyun performans ı baya iyi
Yatırım tavsiyesi veremem
Çünkü ekonominin ne olacağı belli değil
Yatırım tavsiyesi değildir tamamen tercih meselesi