21.599 tl ye aldım ince hesaptan şimdi daha altına düşmez gibi demizannetmiyorum. 21 altına düşmez.
fps oynadığım için 9800x3d aldım hocamhttps://www.crtgamestore.com/amd-ry...irdek-40mb-am5-tray-islemci?ref=akakce&v=1.51 yok hocam şunu alıp geç fena işlemci üstüne anakart alırsın
21 altına henüz düşmedi. Banka kampanyalı hariç.21.599 tl ye aldım ince hesaptan şimdi daha altına düşmez gibi demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps oynadığım için 9800x3d aldım hocam
21.500 e almış oldum ozaman güzel. Beyaz sistem için aldım işlemciyi şimdi anakartta sıra21 altına henüz düşmedi. Banka kampanyalı hariç.
21.500 e almış oldum ozaman güzel. Beyaz sistem için aldım işlemciyi şimdi anakartta sıra
Valla hocam kasayı almıştım bundan 3 4 ay önce indirimden. Sıvı soğutma yurtdışından getirttim oda uyguna geldi. İndirimden yakaladıkça alıyorum zaten. Siyah kasayla aynı fiyata almıştım beyaz kasayı. Sadece anakartta fazla vericem harici tüm parçalar aynı fiyata buluyorum. Ekran kartı ne olur onu bilmemValla kapitallerin renk aldatmacasına gelme derim. Eskiden beyazdı tüm kasalar. Şimdi sırf beyaz diye sarf malzemelerde yüksek fiyat çekiyorlar. Önerim beyaz uğruna fazla vereceğiniz parayla çok daha kaliteli kasa almanız. M2 almanız mesela. Ben de beyaz sistemde var ama hiç hoş durmuyor bir zaman sonra.
Kasa ne almıştın? Hayır olsun bu arada.Valla hocam kasayı almıştım bundan 3 4 ay önce indirimden. Sıvı soğutma yurtdışından getirttim oda uyguna geldi. İndirimden yakaladıkça alıyorum zaten. Siyah kasayla aynı fiyata almıştım beyaz kasayı. Sadece anakartta fazla vericem harici tüm parçalar aynı fiyata buluyorum. Ekran kartı ne olur onu bilmem
Deepcool morpheus almıştım. Sıvı soğutmam 420mm olduğu içinKasa ne almıştın? Hayır olsun bu arada.
Hocam 4 k için veya 2 k için belki olabilirdi de 1080 kullanıyorum şimdilik fps oynuyorum hikayeli oyun yok hiç bende ilerde bilmem tabide. İlerde 2k oled alırsam bilmiyorum düşüncem varda 27 inç fazla büyük olduğu için vazgeçiyorum. Ekran kartınıda 5070ti düşünüyorum tabi fiyatınada bağlı9700x al geç bence.