Neler Yeni

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
mehmet ali oğuz
7800x3d e göre ısınmıyor diyebilirim. 360mm yeterli olacaktır rahat rahat lf3 alabiliyorsan düşünme bile gerisini. Daha üst segmentlere göre fiyatı daha uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Şu an da en iyi fiyat/performans ürünü Enermax. Onu öneririm.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
mehmet ali oğuz
Şu an da en iyi fiyat/performans ürünü Enermax. Onu öneririm.
enermax da shaco kullanmıştı vram soğutucusu tiz bir ses cıkarıyormuş onun harici gayet başarılı ürün.

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Çağrı Arslan
Ben render falan yapmıyorum sadece oyun için kullanıyorum hava soğutucu bile yetiyor hocam indirimde spirit evo almıştım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
enermax da shaco kullanmıştı vram soğutucusu tiz bir ses cıkarıyormuş onun harici gayet başarılı ürün.

Bende kullanıyorum. Ses yok bende. Arctic ile birebir aynı. Radyatör kalınlığı aynı, fanları aynı. Ve bu fiyata olması Arctic’ten öne geçiyor.

oemKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsocan
Düzeltme Yapayım render alınıyor cihazımda. Ama günlerce süren bir render yok max 5 saat oda işin durumuna bağlı.

ikiside aklıma yattı. Ancak sadece aklımı karıştıran bir ürün hakkında bilgi bulamadım. Oda;

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah​

Sebebine gelirsem ben hava soğutucusuna bayılırım Thermalright neredeyse tüm hava modelleri elime geldi ve başarılı idi. Tabi elimdeki işlemci artık yetmedi.

ThermalRight Peerless Assassin, Phantom, Assassin King BUNLAR HAKKINDA BİLGİM ÇOK AMA SIVI SOĞUTUCUSUNU ALMADIM. para durumum kısıtlandığı için deneme şansım kısa vadede artık yok. Bilgisi olan varsa ya da kullanan çünkü ekran olması cezbetti.
Yani Odadaki hava akımı bunlara doğrudan etki ediyor. Bir nebze bu konumdan kaçmak içinde gerekti kasa içini ferahlatmam gerekti.

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Düzeltme Yapayım render alınıyor cihazımda. Ama günlerce süren bir render yok max 5 saat oda işin durumuna bağlı.

ikiside aklıma yattı. Ancak sadece aklımı karıştıran bir ürün hakkında bilgi bulamadım. Oda;

Sebebine gelirsem ben hava soğutucusuna bayılırım Thermalright neredeyse tüm hava modelleri elime geldi ve başarılı idi. Tabi elimdeki işlemci artık yetmedi.

ThermalRight Peerless Assassin, Phantom, Assassin King BUNLAR HAKKINDA BİLGİM ÇOK AMA SIVI SOĞUTUCUSUNU ALMADIM. para durumum kısıtlandığı için deneme şansım kısa vadede artık yok. Bilgisi olan varsa ya da kullanan çünkü ekran olması cezbetti.
Yani Odadaki hava akımı bunlara doğrudan etki ediyor. Bir nebze bu konumdan kaçmak içinde gerekti kasa içini ferahlatmam gerekti.

TR’de incelemesi yok gibi bir şey. Ama senin dediğin gibi de sağlam marka, sağlam ürünleri var. Bu ürünün fiyatı da 4.5’a geliyor. Bu fiyatlara daha iyi ürünler var. Ama sen markayı seviyorsan, sen alıp incelemesini yapabilirsin.

forza11

80+ Bronze

şurada detaylı incelemesi ve kurulumu var.
Core i9-12900KS işlemcide cinebench'de maksimum 68 derece görmüş.
fiyatına göre performansı oldukça iyi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,291
İsim
.
şurada detaylı incelemesi ve kurulumu var.
Core i9-12900KS işlemcide cinebench'de maksimum 68 derece görmüş.
fiyatına göre performansı oldukça iyi

12900KS yi 68 de tutabiliyorsa bence 9800x3D ye yetersiz kalır tam yükte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,523
Son üye
azizyıldırım1453
Top Bottom